Supergaz incheie un parteneriat strategic cu grupul Landi Renzo

Chitila - 25 iulie 2023

Comunicat tip General in Auto

Live site

Extinderea companiei prin asocierea cu grupul Landi Renzo in Romania si in Spania cat si lansarea unui nou centru de conversie GPL in Spania confirma faptul ca Supergaz este un jucator puternic, ajuns la maturitate in acest domeniu al instalatiilor GPL iar piata este in plina dezvoltare in conditiile in care alternativa montarii unei instalatii GPL a devenit o solutie fiabila in randul soferilor.

Parteneriat Supergaz si Landi Renzo Group

Combaterea schimbărilor climatice si limitarea incalzirii globare reprezintă o prioritate pentru Parlamentul European. Avand in vedere obiectivul asumat al Uniunii Europene de reducere a emisiilor poluante cu 55% pana in 2030, sistemele de instalatii GPL reprezinta o solutie viabila iar gazul petrolier lichefiat a devenit  o alternativa sustenabila la combustibilii traditionali.

De la inceputul acestui an, ne-am propus sa devenim alegerea principala atat a service-urilor partenere cat si a clientilor finali, astfel incat am ales sa incheiem parteneriate cu cele mai importante companii din domeniul GPL. Pentru indeplinerea acestui obiectiv important, am incheiat un parteneriat strategic cu grupul Landirenzo S.p.A. pentru cunoscutul brand Lovato in Romania. Istoria indelungata a acestui grup cat si accesul la tehnologie si inovatie ne-au convins ca trebuie sa ne alaturam acestui grup, intregind astfel portofoliul de instalatii GPL pe care le aducem pe piata din Romania.

In acest moment, detinem solutii tehnologice de ultima generatie pentru toate autovehiculele cu motorizari de tip injectie multipunct si autovehicule cu injectie directa de tip TFSI, TSI, TCE,  GDI cat si DPI.

Supergaz se afla in plin proces de expansiune, iar solicitarile si mediul propice de dezvoltare ne-au determinat sa deschidem un centru de conversie GPL auto in Spania, unde suntem importatori si distribuitori de instalatii GPL Landi Renzo la nivel national.

In acelasi timp, in Spania am gasit un mediu propice dezvoltarii acestui domeniu, legislatia in vigoare oferind facilitati precum eticheta ECO si discount-uri de 50% la parcari in centrul oraselor, celor care decid sa optez pentru montarea unei instalatii GPL. Limitarea intrarii in centrul celor 3 orase principale autoturismelor care polueaza si facilitatile acordate autoturismelor care detin eticheta ECO impulsioneaza decizia de achizitie a unei instalatii GPL.

Economia cat si protejarea mediului inconjurator sunt doua concepte cheie in contextul comercializarii sistemelor GPL de catre Supergaz, adaugand valoare societatii si mediului in fata unei realitati necesare de schimbare motivata prin utilizarea combustibilului alternativ, GPL ca un combustibil mai putin poluant fata de combustibilii traditionali.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/supergaz-autoservice/supergaz-incheie-un-parteneriat-strategic-cu-grupul-landi-renzo