Fonduri Structurale si Metode de Accesare a Fondurilor UE

BUCURESTI - 4 iulie 2007

Comunicat tip General in Administratie Publica

Obiectivul seminarului nostru este de a va pregati in domeniul fondurilor structurale si in scrierea de proiecte conforme cu standardele europene in asa fel incat sa puteti accesa fondurile nerambursabile alocate.

DE CE
Pentru ca la sfarsitul seminarului veti avea o schita a unui proiect finantabil din fonduri UE.
Noi suntem o firma privata, orientata spre practica. Noi va furnizam elemente cu aplicabilitate imediata, nu numai informatii teoretice si legislatie cunoscuta de toata lumea.

CE / CUM
Teme abordate in cadrul seminarului:
•Instrumente Structurale post aderare (Fondurile Structurale si Fondul de Coeziune)
•Identificarea / formularea proiectelor (managementul ciclului de proiect, matricea cadru logic, diagrama GANTT si bugetul) - elemente de managementul proiectelor
•Modul de lucru cu un consultant
•Cum imi organizez intern managementul proiectului
•Implementarea, Monitorizarea si Auditarea unui proiect finantat din fonduri UE
Detalierea continutului seminarului se afla pe situl www.svasta.ro
Seminarul este interactiv, bazandu-se pe discutii libere, lucru in grupe pe studii de caz, si prezentarea unor exemple concrete.

CAND / UNDE
Perioada de desfasurare:
Seminarul se va desfasura in perioada 16 – 18 iulie 2007 intre orele 9 si 16, la Uzinexport, sala Agat, Bucuresti. Se recomanda participarea persoanelor din cadrul compartimentelor implicate in derularea proiectelor.
Participantii vor primi documentatia de instruire pe suport de hartie si materiale in format electronic.

ATRIBUTE
Diploma
La sfarsitul seminarului participantii vor primi un certificat de participare emis de firma SVASTA; firma este certificata de AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, asociatie afiliata la FEACO Bruxelles, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta.

Trainerii: Trainerii sunt Cristina FULGA si Alin IVAN, traineri cu o larga experienta practica in initierea, implementarea, monitorizarea proiectelor cu finantare internationala. Doamna Cristina FULGA face parte din reteaua de traineri ai Institutului European din Romania, specialitatea afaceri europene si managementul ciclului de proiect. Domnul Alin IVAN a realizat si implementat proiecte cu finantare nerambursabila pentru diferite organizatii si a participat in calitate de consultant la multe proiecte finantate de Uniunea Europeana prin programele PHARE si ISPA.
La acest seminar participa un reprezentant al Autoritatea Nationala pentru Instrumentele Structurale din cadrul Ministerului Economiei si Finantelor.

Despre SVASTA ICG

Alin IVAN, tel / fax. 021 - 315.25.00, 021 - 315.25.66
ivan.alin@svasta.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/svasta/fonduri-structurale-si-metode-de-accesare-a-fondurilor-ue3