ProTV International in direct pe i-TV

BUCURESTI - 23 iunie 2008

Comunicat tip General in IT&C

ProTV International a fost introdus in pachetul de baza al serviciului de televiziune digitala i-TV (peste 67 de canale live acasa sau la serviciu).

i-TV pune la dispozitia utilizatorilor sai un nou post – ProTV International. Programele ProTV International pot fi vizionate live online, prin intermediul serviciului de televiziune digitala i-TV.

Serviciul i-TV inseamna calitate digitala, functii EPG (avertizari prin mail sau sms a emisiunilor favorite), mobilitate, posibilitatea platii abonamentului on-line, prin SMS, o varianta a pachetului ce necesita o viteza mai mica de acces, astfel incat sa fie disponibila si de pe laptop cu o conexiune wireless EVDO sau 3G.

Informatii suplimentare sunt disponibile pe www.i-tv.ro, inclusiv o sectiune demonstrativa, unde sunt disponibile 4 posturi gratuite (Realitatea TV, Money Chanel, Canal 1 si Party TV) pentru vizionare.

Despre Synco Telecom

Synco Telecom este o companie specializată în distribuirea de servicii integrate de telecomunicaţii (televiziune IPTV, internet, telefonie), activă pe piaţă din anul 2004.
Corina Cozminca
corina.cozminca@synco.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/synco-telecom/protv-international-in-direct-pe-i-tv