Sysgenic Group a prezentat solutii IT avansate pentru dezvoltarea afacerilor la Conferinta SolePAD de la Sibiu - 16 Noiembrie 2006

Targu Mures - 20 noiembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Sysgenic Group, reprezentata de Dragos Pahontu, CEO, si Dan Crisan, COO Sysgenic iBS, a participat la Conferinta SolePAD in data de 16 noiembrie la Sibiu.

Aflata la a doua desfasurare in Sibiu conferinta a avut ca invitati oficialitati ale Sibiului printre care: Nagy Zsolt Ministrul MCTI, Klaus Werner Johanis Primarul Municipiului Sibiu, Ion Ariton Prefectul Judetului Sibiu, Martin Bottesch Presedintele Consiliului Judetean Sibiu.
Conferinţa SolePAD (Soluţii Eficiente pentru Afaceri Durabile) este destinată directorilor de companii care vor sa-si eficientizeze bussines-ul si sa cunoasca mersul afacerilor lor în orice moment, să îşi vadă activitatea în timp real, să poată executa un act de conducere eficient şi pro-activ.
Prezentarea Sysgenic Group s-a concentrat pe trei notiuni importante si anume: iBS, BI, ROI – acronime ce au dat si titlul prezentarii. Ce inseamna fiecare dintre ele? iBS = ERP, sistem informatic integrat, soft de gestiune a resurselor unei companii; BI = Bussines Inteligence, componenta software, strans corelata cu un ERP, ofera managerilor si actionarilor elemente de analiza statistica si punct de plecare pentru previziuni si planificari; ROI = Return on Investment, masura in care faceti profit sau va reduceti anumite cheltuieli, facand o investitie.
Dl. Crisan a prezentat celor aproximativ 200 de participanti din judetele Sibiu ai Alba avantajele utilizarii sistemelor ERP si BI precum si studii de caz ce au relevat importanta conceptului de ROI in analiza manageriala.
Printre firmele alaturi de care Sysgenic Group si-a sustinut prezentarea se numara Radiocom, Orange Romania, S&T Romania, Bit Software, IBM Romania, Eytro, Raiffeisen Bank si FNGCIMM.

Despre Sysgenic Group

Sysgenic Group is a network of IT companies and highly skilled people targeted at providing world-class solutions in software development outsourcing, IT counseling and support services.
Ranked among the leading players in Romania, Sysgenic Group successfully designs, implements and operates solutions in financial markets, management information systems, enterprise information systems and information security.
Sysgenic Group provides IT services in software development, maintenance and support at world class quality being ISO certified, Microsoft Gold Partner and implementing CMMi level 3.

Pentru mai multe informatii:
www.sysgenic.com; office@sysgenic.com
tel: 0265-218 397; 0365-404 994

office@sysgenic.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sysgenic-group/sysgenic-group-a-prezentat-solutii-it-avansate-pentru-dezvoltarea-afacerilor-la-conferinta-solepad-de-la-sibiu-16-noiembrie-2006