Eurohandbal Romania aduce Campionatul European Handbal Masculin mai aproape de tine

BUCURESTI - 15 decembrie 2011

Comunicat tip General in Sport

In premiera absoluta pentru tara noastra, Eurohandbal Romania va aduce Campionatul European de Handbal Masculin din Serbia 2012 mai aproape de tine, prin informatii transmise 24h/24h in format LIVE TEXT in timp real, AUDIO, VIDEO (conferinte de presa) dar si cu GALERII FOTO, realizate inca de la incalzirea echipelor si publicate chiar inainte de startul confruntarilor! Toate acestea timp de 3 saptamani, alaturi de cei mai buni sportivi din lume care se intrec pentru Titlul European, intr-un spectacol fabulos, la startul lui 2012!

Eurohandbal Romania aduce Campionatul European Handbal Masculin mai aproape de tine

Eurohandbal Romania este Partener Colaborator al Federatiei Romane de Handbal si este acreditat de Federatia Europeana de Handbal la turneul final al Campionatului European de Handbal Masculin din Serbia, ce va avea loc intre 15 si 29 ianuarie, anul viitor. Eurohandbal Romania este singura institutie media acreditata din tara noastra ce va fi prezenta la eveniment.

Pentru cei care sustin programul “JOACA HANDBAL!” oferim expunere internationala prin servicii de promovare si publicitate online. Live text in timp real pe chat, audio, video si super galerii foto. www.eurohandbal.ro

Pentru a fi parte din cadrul acestui spectacol sportiv grandios cu cele mai importante partide de la Turneul Final al CE din Serbia, avand corespondent la fata locului ( Novi Sad – cea mai tare grupa la CE cu Franta, Spania, Ungaria si Rusia), avem pachete de promovare ce pot fi personalizate, pentru promovarea exclusiva sau non-exclusiva a companiei tale, cu preturi incepand de la 250 EUR:

      promovare

non-stop

      pe durata turneului (3 saptamani)

    in jurul tuturor partidelor transmise LIVE TEXT, cu AUDIO si VIDEO si GALERII FOTO realizate inca de la incalzirea echipelor si publicate online, exclusiv pentru Romania, chiar inainte de startul partidelor!
    promovare non-stop incepand chiar de acum pana dupa turneul final, cu posibilítate de prelungire pe un an de zile!

Detalii despre proiectul national „JOACA HANDBAL” pe: http://eurohandbal.ro/despre-noi

Contact: Ciprian George Cloz - Administratorul Eurohandbal Romania.

Email:marketing@eurohandbal.ro

Tel : 0745 141 585 / 0766 530 902.