Poze Tax advisory

  • Net Worth Advisory - un nou domeniu de activitate

    Poza: Net Worth Advisory - un nou domeniu de activitate

  • Ordinul Arhitecților din România și KPMG Advisory, umăr la umăr în beneficiul arhitecturii

    Poza: Ordinul Arhitecților din România și KPMG Advisory, umăr la umăr în beneficiul arhitecturii

  • Atribuirea contractului de servicii S.C. ADVISORY DELTA S.R.L.  “Studiu integrat pentru utilizarea de instrumente si solutii informatice in domeniul GIS pentru creearea de noi servicii pe piata locala si regionala”

    Poza: Atribuirea contractului de servicii S.C. ADVISORY DELTA S.R.L. “Studiu integrat pentru utilizarea de instrumente si solutii informatice in domeniul GIS pentru creearea de noi servicii pe piata locala si regionala”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul tax advisory.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la tax advisory. Pozele pe tema tax advisory cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tax advisory, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la tax advisory, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la tax advisory.