Invitatie eveniment de business networking DeBizz Businessboerse

BUCURESTI - 15 septembrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, HoReCa

Singura publicație de business în limba germană din România, DeBizz Magazine,te invita la evenimentul de business networking , DeBizz Businessbörse.

Data: 29 septembrie 2015,Marti

Durata: 8.30-11.00

Locatie: Ambery Hall Lights

Cladirea de birouri Green Gate

Bvd.Tudor Vladimirescu nr.22,sector 5,Bucuresti

Businessbörse este un eveniment scurt, clar și cuprinzător, dedicat exclusiv interacționării între oamenii de afaceri , reprezentanți ai firmelor cu acționariat român, german, austriac și elvețian, unde veti putea cunoaște și interacționa cu reprezentanți ai celor mai mari investitori străini din românia, cu scopul de a crea noi legături de business.

 

Cea de a-9-a editie din acest an va avea loc pe data de 29 septembrie,marti, între ora 08:30 și 11:00, la Restaurant Ambery Hall Lights, cladirea Green Gate, Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22, la etajul 5 al clădirii Green Gate Offices

 

Agenda

08:30 – 09:00

Sosirea și înregistrarea participanților. Mic dejun + Coffee Break

09:00 – 09:15

Bine ați venit! Scurtă prezentare a evenimentului

09:15 – 10:15

Prezentarea participanților 60 de secunde / participant

10:15- 11:00

Sesiune de networking

Taxa de inscriere este in valoare de 80 ron cu TVA inclus.

Taxa include: - Mic dejun - Coffee break - Lista cu participanti before+post event(nume,prenume,domeniu,companie) - Galeria foto post-event disponibila pe site-ul evenimentului DeBizz Boerse si pe pagina de facebook DeBizz Boerse - Revista DeBizz Magazine - Exclusivitate pe domeniul inregistrat

Numărul de locuri este limitat la 50 de participanti, doar primii înscriși își pot asigura locurile si exclusivitatea pe domeniul de activitate!

Inscriere:

E-mail: cristiana.radu@debizz.ro

Contact: 0761.581.189

Site: http://debizz.ro/ boerse /?page_id=31

 

Organizator: DeBizz Magazine

DeBizz Magazine se adresează oamenilor de afaceri, diplomaților și politicienilor din Germania, Austria și Elveția care activează pe teritoriul țării noastre.

Peste 50.000 de persoane cu putere de decizie citesc lunar revista pentru a se informa despre mediul de afaceri, economie și finanțe, politică, precum și subiecte de interes și noutăți venite de la Guvernul României, Comisia Europeană, Consiliul Europei, Parlamentul European și alte instituții.

Despre Teaha Holding INC SRL

Singura revista germana de business din Romania, este detinuta de omul de afaceri Corneliu-Teofil Teaha si face parte din grupul de firme Teaha Holding. 

Taguri: afacerievenimentGermananetworkingdebizz