Ajuta un caine sa traiasca! Implica-te in campania Team Deals

BUCURESTI - 7 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, ONG, Social, Retail, Internet

Live site

Pentru cele peste 200 de animalute din adapostul Asociatiei pentru Protectia Animalelor Sf. Francisc din Assisi, fiecare zi este o lupta pentru supravietuire. Hrana atat de necesara acestor suflete abandonate si maltratate pe strada depinde doar de mila si compasiunea oamenilor. De aceea, TeamDeals demareaza de astazi o campanie caritabila pentru aceste animale fara stapan. Alatura-te initiativei si le vei salva viata!

Cum poti hrani un caine

Cand vorbim despre Asociatia pentru Protectia Animalelor Sf. Francisc din Assisi trebuie sa vorbim despre Marian Stefan, un om umil care si-a dedicat multi ani din viata ocrotirii animalelor fara stapan. Povestea s-a i-a impresionat pe multi si poate tocmai datorita exemplului pe care il da zi de zi, cele peste 200 de suflete abandonate au castigat lupta cu viata.

Traieste modest, dar, din putinul pe care il are, barbatul reuseste sa ofere o sansa la viata celor 182 de caini si 45 de pisici din adapost. Fiecare dintre aceste suflete au fost salvate din strada, multe dintre ele fiind maltratate, accidentate sau batute inainte de a ajunge in grija lui Marian Stefan.

De ani buni, el isi dedica tot timpul pentru a le procura mancare. Este condus doar de compasiune si dragoste pentru aceste animalute, carora le spune, cu multa afectiune, “copilasii mei”. Fara Marian Stefan, cainii si pisicile din Adapostul Sf. Francisc din Assisi  au primit o a doua sansa la viata. Procurarea hranei este, insa, o lupta de la o zi la alta mai grea pentru el si are nevoie de ajutorul nostru.

Ofera-i o mana de ajutor!

TeamDeals, vine in ajutorul acestor animalute si lanseaza o campanie caritabila pentru Asociatia pentru protectia animalelor Sf. Francisc din Assisi.

Daca iubesti animalele sau daca vrei sa-i oferi lui Marian Stefan o mana de ajutor pentru ingrijirea celor peste 200 de suflete din adapost, te invitam sa te alaturi campaniei TeamDeals. Cu sprijinul tau, aceste animalute vor primi hrana de care au nevoie pentru a castiga lupta cu viata.

Cum poti hrani un caine

Este foarte simplu sa participi la aceasta campanie si sa ajuti cainii si pisicile pe care Marian Stefan le are in grija. Cumpara un pachet de 10 kg hrana pentru caini WOOF Crunch cu 40 ron si 2.5 ron vor fi donati Asociatiei Pentru Protectia Animalelor Sf. Francisc din Assisi. Poti sa cumperi oricate cupoane doresti. Cu cat vei cumpara mai multe cupoane, cu atat vei dona mai multi banuti pentru animalutele abandonate.

Aceasta este prima dintr-o serie de intiative menite sa sprijine eforturile lui Marian Stefan si sa ofere o sansa la viata animalutelor din adapostul lui. Urmareste campania caritabila pe www.teamdeals.ro!

Despre Comunicatedepresa.ro

TeamDeals este unul dintre proiectele de baza ale companiei Machteam Soft, unul dintre cei mai importanti jucatori din mediul online romanesc, parte a grupului american de investitii New Century Holdings. Acesta din urma este prezent pe piata online din Romania inca din 1994 si detine participatii majoritare la peste 50 de companii romanesti din diverse domenii de activitate, inclusiv grupul Vel Pitar, Libra Bank, Romarta, Metex, UMEB.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/team-deals2/ajuta-un-caine-sa-traiasca-implica-te-in-campania-team-deals