Team Florea Sorin pune drapelul Romaniei pe cele mai inalte treptele ale performantei internationale in concursul Derby Arona Tenerife 2016

BUCURESTI - 21 martie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Social, Sport

Noah , cel mai bine clasat porumbel din Romania din toate editiile de la Derby Arona Tenerife .

Team Florea Sorin - rezultate senzationale la Derby Arona Tenerife

Team Florea Sorin - rezultate senzationale la Derby Arona Tenerife

 Team Florea Sorin reuseste, cu porumbelul Noah, un formdabil loc 5 in finala Derby Arona Tenerife 2016. Diferenta intre primul porumbel clasat si incredibilul Noah a fost de numai 3 secunde, fapt pentru care am putea spune, fara sa exageram cu nimic, ca toti cei 5 porumbei sunt campionii acestei editii. 

Team Florea Sorin

Derby Arona Tenerife una dintre cele mai solicitante curse, in care doar cei mai bine pregatiti porumbei reusesc sa faca fata conditiilor extrem de dificile. Pe langa exceptionalele calitati genetice ale porumbeilor, meritul cel mai mare il au crescatorii acestora. Pornind de la selectionarea lotului de porumbei pe care-i inscrie in concurs, continand cu pregatirea fizica si alimentatia acestora si nu in ultimul rand a cunoasterii  fiecarui exemplar in parte, succesul se imparte in egala masura acesti magicieni ai sportului columbofil .

Acest rezultat fabulos se datoreaza cunoasterii, experientei si daruirii totale a doua persoane Florea Ion si Nikolaas Gyselbrecht.

Cunoscut de catre toti maestri columbofili drept "Nea Ion Mazare", Florea Ion a fost toata viata sa un columbofil desavarsit. Locul 1 in fiecare cursa indiferent de categorie este lucrul care l-a urmarit intotdeauna. Cu o experienta de peste 65 de ani in sportul columbofil, "Nea Ion Mazare" impreuna cu Nikolaas Gyselbrecht fondatorul PIPA.BE, un vizionar prin excelenta si un crecator desavarsit confirmat de rezultatele la nivel international,  au fost zi de zi, ora de ora, minunt de minut alaturi de porumbei, i-au observat minutios si pregatit in cele mai mici detalii pentru acest concurs.

Team Florea Sorin reuseste, cu porumbelul Noah, un formdabil loc 5 in finala Derby Arona Tenerife 2016. Diferenta intre primul porumbel clasat si incredibilul Noah a fost de numai 3 secunde, fapt pentru care am putea spune, fara sa exageram cu nimic, ca toti cei 5 porumbei sunt campionii acestei editii.

In finala  Derby Arona Tenerife 2016 s-au calificat 490 porumbei din 33 de tari cu rezultate si traditie incontestabila in sportul columbofil. Startul s-a dat la ora 8.50 ora locala. Porumbeii au avut de parcurs o distanta de 275 km pe o vreme insorita, cu o temperatura de 23 grade C si un vant de 21 km/h NE.

Team Florea Sorin reconfirma rezultatele obtinute in semifinala disputata in urma cu doua saptamani, unde porumbelul Flor 11 a ajuns la finish la doar 10 secunde diferenta de primul loc, clasand Romania pe locul 12.

In finala de astazi Team Florea Sorin a concurat cu 8 porumbei, iar pana la aceasta ora urmatorii 5 au terminat cursa:

Noah -         MC4035 / RO-444852 - locul 5 la 3 secunde diferenta de primul loc

Flor 11 -        MC4324 / RO-010050  - locul 33

Flor 12 -        MC4331 / RO-010061  - locul 88

Felly -             MC4101 / RO-444602  - locul 92

Rooey -          MC4042 / RO-444766 -  locul197

Despre Team Florea Sorin

Team Florea Sorin a initiat parteneriate columbofile cu mari campioni internationali precum : Alfons Klaas , Klaus Stiener si Andreas Drapa in Germania , Marcel Sangers in Olanda si Eros Carboni in Italia . La cei mentionati anterior , au fost trimise loturi de cate 20-25 de pui , cu inele romanesti , pentru a concura in cele mai puternice campionate din lume.

Taguri: RomaniaNoahteamcampionfloreaporumbeicolumbofilporumbeltenerifederby