In luna iunie, topim preturile!

BUCURESTI - 18 mai 2016

Comunicat tip Administrativ / Management in HR

In luna iunie, Restaurant Elisabeta pregateste un discount de nerefuzat pentru organizarea evenimentelor de firma:
Pachet de conferinta la doar 19 euro/ persoana si chiria salii gratuita!

In luna iunie, topim preturile!

Restaurant Elisabeta a dovedit de-a lungul nenumaratelor evenimente corporate, ca este partenerul tau ideal atunci cand vine vorba de profesionalism. Fie ca este vorba despre simpozioane, seminarii, congrese, conferinte de presa, intalniri de afaceri, activitati de team building, training, prezentari sau lansari de produse, aplicam aceeasi rigurozitate a atentiei pentru detalii. Mai mult decat atat, acum poti profita si de Oferta lunii Iunie, 19 euro/persoana/zi si chiria salii gratuita.

Pachetul include sala de conferinta conform numarului de persoane, in intervalul 09-17 cu dotari tehnice incluse si servicii Catering ( Welcome coffee breakCoffee breakPranz tip bufet).

Sala Regina Elisabeta este caracterizata prin rafinamentul si eleganta saloanelor specifice perioadei interbelice. Restaurantul, cu o capacitate de 120 de persoane in sistem sitting si o suprafata de 207 mp, isi propune sa evoce pe cat posibil amprenta Altetei Sale Regina Elisabeta, dorind ca “elegant” sa fie cuvantul care ne defineste, atat din punct de vedere al serviciilor cat si prin produsele sale.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati www.RestaurantElisabeta.ro sau ne puteti contacta pe florina.pirvan@restaurantelisabeta.ro

Despre Restaurant Elisabeta

Ridicata de catre arhitectul Rudolf Quich pe terenul baronului de origine vieneza Jules de Waldberg, acesta a insuflat din punct de vedere arhitectural stilul eclectic a artei occidentale prin ansamblul elementelor de design care tin atat de modernism, artdeco cat si de clasicism. De-a lungul timpului, cladirea a reprezentat sediul mai multor importante institutii ale statului, cum ar fi Clubul Austro Ungar si Micul Senat al Romaniei.

www.RestaurantElisabeta.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/teatrul-elisabeta/in-luna-iunie-topim-preturile