Party around the world - in one night

Iasi - 24 mai 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Români, arabi, ruşi, suedezi, rromi şi greci s-au reunit joi, 20 mai, în Dublin PUB şi au petrectut împreună o seară interculturală, în cadrul evenimentului caritabil 'Party around the world – in one night”, organizat de ENVENTIVE Team în parteneriat cu fundaţia Star of Hope România.

Party around the world - in one night

Echipa ENVENTIVE, formată din 21 masteranzi creativi din cadrul specializătii Marketing şi Comunicare în Afaceri - FEAA, a pus în scenă un spectacol de neuitat. Alături de ansamblurile de dans şi invitaţii speciali ce au susţinut momentele artistice, participanţii şi-au intrat în rol: au venit costumaţi specific diferitelor culturi ale lumii (cowboy, rromi, samurai, gheişe, greci, ruşi şi chiar faraoni), iar cele mai bune ţinute au fost premiate.

Bobi (Fără Zahăr), moderatorul evenimentului, pentru a descrie în câteva cuvinte petrecerea interculturală, a relatat că: 'Se cheamă Adică, pe moldoveneşte, să ne distrăm în jurul lumii într-o singură seară. Dacă voi spuneţi că nu se poate, eu vă spun că se poate. Este mare şi bogată masa umanităţii, iar noi vom lua câte o guriţă de la fiecare sortiment'. Alături de frumoasa lui asistentă, a avut onoarea să desemneze seriile câştigătoare pentru cele 4 tombole, iar lista completă a norocoşilor poate fi regăsită pe site-ul dedicat evenimentului: www.dublinparty.info. Persoanele care nu şi-au ridicat premiul sunt invitate să contacteze ehipa organizatoare până pe data de 27 mai 2010.

Fondurile strânse din vânzarea biletelor vor ajuta Fundaţia Star of Hope România să finalizeze primul centru regional de reabilitare din zonă „Steaua Speranţei”, care va deservi începând cu anul 2011 un număr mare de copii cu dizabilităţi, nu doar din judeţul Iaşi, ci şi din Vaslui şi Botoşani. „Vom oferi sprijin şi consiliere copiilor cu dizabilităţi, peste 500 de părinţi care vor fi consiliaţi şi vom oferi training, asistenţă şi instruire pentru membrii comunităţii, pentru cadre didactice şi pentru toţi cei care ţin de viaţa copilului cu dizabilităţi', a declarat directorul executiv al Star of Hope, Aurora Vatamaniuc.

Oficialităţi locale ale oraşului Iaşi, precum Mihaela Popa şi Nicuşor Păduraru, au fost invitaţi exclusivi ai fundaţiei, iar la rugămintea doamnei Aurora Vatamaniuc au urcat pe scenă şi au spus câteva cuvinte despre eveniment. După cum au şi precizat, au participat nu în calitate de oameni politici, ci de părinţi care susţin activităţile Star of Hope şi au felicitat iniţiativa tinerilor. ENVENTIVE Team se dezice de orice implicare în sfera politicului.

Echipa organizatoare mulţumeşte tuturor partenerilor, respectiv celor care au sprijinit evenimentul „Party around the world – in one night” şi invită tinerii ieşeni să urmeze exemplul şi să se implice în activităţi cu scop caritabil.

Despre Teres Ad-Vision SRL

Roxana Elena Vitelaru
Departament Comunicare
ENVENTIVE Team