Poze Tesaturi periculoase

 • Expoziţia temporară „Ţesături periculoase

  Poza: Expoziţia temporară „Ţesături periculoase" se prelungeşte până pe data de 13 septembrie 2015

 • Recofert, Casa de Expeditii, servicii de transport de marfuri periculoase

  Poza: Recofert, Casa de Expeditii, servicii de transport de marfuri periculoase

 • Lacramioara Barseti, Directorul departmentului SIVECO Applications

  Poza: SIVECO ajuta laboratoarele sa gestioneze deseurile periculoase

 • Transport de marfuri periculoase in conditii perfecte de siguranta

  Poza: Transport de marfuri periculoase in conditii perfecte de siguranta

 • „Țesături periculoase”, o inedită expoziție de păianjeni și scorpioni vii la Muzeul „Antipa”

  Poza: „Țesături periculoase”, o inedită expoziție de păianjeni și scorpioni vii la Muzeul „Antipa”

 • NOI COMPETENTE PROFESIONALE IN DOMENIUL INSTALATIILOR PERICULOASE, IN VEDEREA ASIGURARII SANATATII SI SECURITATII IN MUNCA SI PROTECTIEI MEDIULUI.

  Poza: NOI COMPETENTE PROFESIONALE IN DOMENIUL INSTALATIILOR PERICULOASE, IN VEDEREA ASIGURARII SANATATII SI SECURITATII IN MUNCA SI PROTECTIEI MEDIULUI.

 • Noi competente profesionale in domeniul instalatiilor periculoase, in vederea asigurarii securitatii si sanatatii in munca si protectiei mediului.

  Poza: Noi competente profesionale in domeniul instalatiilor periculoase, in vederea asigurarii securitatii si sanatatii in munca si protectiei mediului.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul tesaturi periculoase.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la tesaturi periculoase. Pozele pe tema tesaturi periculoase cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tesaturi periculoase, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la tesaturi periculoase, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la tesaturi periculoase.