Lesaffre Romania, furnizor de drojdii de incredere

BUCURESTI - 20 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Daca ai nevoie de un furnizor serios, care urmareste perfectiunea in producerea de drojdie , Lesaffre este un partener de incredere. Lesaffre Romania produce, proiecteaza si comercializeaza solutii de panificatie si nutritie, ridicandu-se la standardele internationale prin inovatiile tehnice pe care le implementeaza.

Lesaffre, producator de drojdie

Lesaffre Romania activeaza in domenii precum drojdie si panificatie, nutritie, sanatate si produse pentru gust, fermentatie si amelioratori de panificatie. Grupul produce o gama diversificata de drojdii, produse de panificatie si fermentatie, toate pentru a oferi un gust desavarsit produselor tale. Grupul Lesaffre detine parteneriate stranse cu producatori, vanzatori, dar si cu publicul larg, deoarece are un singur secret: efortul de a se ridica la asteptarile cele mai inalte.

Lesaffre Romania este furnizor de drojdii, ce produce drojdie comprimata, drojdie granulata, drojdie inactiva, drojdie dezactivata, drojdie lichida si drojdie uscata. Toate aceste produse se pot personaliza in functie de fiecare client in parte, de nevoile si cerintele lui.

Domeniul de referinta al companiei Lesaffre este productia de drojdie. Daca detii o afacere in industria alimentara sau farmaceutica, Lesaffre este partenerul ideal. Pe langa drojdie, Lesaffre produce amelioratori de panificatie si produse obtinute prin fermentatie si bioconversie, utilizate pentru proprietatile lor nutritive si aromatice. Prin procedeele utilizate, Lesaffre garanteaza produse de inalta calitate si performanta, dezvoltand ingrediente specifice moraritului si panificatiei, in crearea amelioratorilor de panificatie.

Gama diversificata de drojdii permite clientului sa aleaga cu usurinta produsul potrivit pentru el, Lesaffre adaptandu-si mereu calitatea produselor in functie de cererea pietei. Grupul Lesaffre foloseste o varientate de aplicatii complexe de panificatie, adaptate la nevoile geografice locale si la tendintele de consum, care sunt in continua schimbare.

Siguranta, calitatea si gustul desavarsit nu iti vor lipsi in colaborarea cu Lesaffre Romania. Lesaffre este partener de incredere pentru produsele tale de panificatie unice, calitative si mereu adaptabile.

Despre The Markers Consult

The Markers: Agentie ce ofera servicii de marketing direct si marketing online, branding si advertising. Firma de consultanta pentru strategii de dezvoltare.

Taguri: drojdielesaffre
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/the-markers-consult/lesaffre-romania-furnizor-de-drojdii-de-incredere