Ferma de legume bio Agricooltural de Singureni si-a lansat website-ul de prezentare

BUCURESTI - 8 iunie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Luna iunie inseamna un pas facut cu dreptul de una din fermele bio de top din Romania: Agricooltural de Singureni si-a lansat website de prezentare.

In contextul general al unei industrii alimentare sufocate de legume crescute cu ingrasaminte chimice care pun sanatatea publica in pericol, Agricooltural de Singureni, ferma de legume bio din Giurgiu, face primii pasi in business-ul antreprenorial local, impunandu-se ca producator romanesc de top.

Conform reprezentantilor Agricooltural 'compania a fost fondata in 2009 in Singureni, judetul Giurgiu. Focusul exclusiv este reprezentat de productia si vanzarea de legume bio in cele 8 solarii. Agricooltural este o initiativa antreprenoriala 100% romaneasca, bazata pe o traditie sanatoasa in modul de crestere a legumelor naturale'.

'Folosind cel mai calitativ ingrasamant natural am reusit sa ridicam standardul de producere al legumelor noastre, in Singureni, Giurgiu' - au declarat managerii Agricooltural.

Pamantul din Singureni este recunoscut pentru calitatile sale nutritive si vitaminizant ce confera plantelor crescute pe acesta un plus de calitate. Productia in cele 8 solarii de la Singureni include rosii, castraveti, fasole verde, salata, gogosari, ardei gras si iute, ceapa, ridichi.

Realizarea identitatii grafice si a website-ului de prezentare a companiei a fost facuta de agentia de marketing interactiv Three Slices. Potrivit directorului de strategie al agentiei, Radu Trandafir, dezvoltarea intregului concept a durat aproape 3 luni.

'Am avut privilegiul de a lucra pentru o companie 100% romaneasca, ambitioasa si care stie foarte clar ce doreste' a declarat Trandafir.

Din echipa de dezvoltare a acestui proiect au facut parte: Radu Trandafir (Strategy Director), Daniel Chitu (chief of design and identity), Andrei Serban (web development), Alex Galie (senior programmer), Claudiu Bodrug (PR & media).

Despre Three Slices - Agentia de Marketing

Agricooltural de Singureni este o ferma de legume bio din Giurgiu, Romania.
Singureni, Soseaua Principala nr.397, Jud. Giurgiu
Tel/Fax: 0246 234 204 / 0372 766 013 / 0213 157 930
Mobil: 0724. 233.104
contact@agricooltural.ro