Sarbatoreste „Ziua Mondiala Fara Tutun 2012” cu tigara electronica

BUCURESTI - 31 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Astazi, 31 mai 2012, se sarbatoreste „Ziua Mondiala Fara Tutun”. Cei care doresc sa renunte la fumat cu ocazia acestei sarbatori pot incerca tigara electronica.

tigara electronica nr1

Alege tigari electronice de calitate!

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Fumatul este de fapt o forma acceptata social, de abuz de substante care cauzeaza mai multe decese decat alcoolul, cocaina sau alte droguri recreationale. Tigarile traditionale contin peste 4000 de substante toxice, unele dintre ele chiar cancerigene. Multi fumatori, cu toate ca sunt constienti de riscurile la care se expun si cu toate ca isi doresc foarte mult sa renunte la tigarile clasice, nu au puterea de a renunta. O metoda de renuntare la fumat, din ce in ce mai apreciata de fumatori este tigara electronica.

Tigara electronica este un dispozitiv care imita perfect actiunea de a fuma prin producerea unei ceti ce contine suficienta nicotina pentru a satisface chiar si cei mai „inraiti” fumatori. Tigara electronica este folosita in principal ca un inlocuitor pentru fumat sau ca un mijloc de renuntare la fumat pentru cei care doresc sa renunte definitiv la acest viciu.

Ziua Mondiala Fara Tutun 2012 poate fi o ocazie ideala pentru fumatori sa renunte la tigarile traditionale. Cei care doresc sa apeleze la tigari electronice pentru a-si implini visul de a scapa de tigarile clasice pot beneficia de discounturi pe site-ul Tigara electronica Nr 1. De curant am demarat un program prin care dorim sa rasplatim clientii fideli. Avem disponibile urmatoarele pachete:

1. Silver – Clientii din categoria „Silver” vor primii un discount de 4%

2. Gold - Clientii din categoria „Gold” vor primii un discount de 6% daca valoarea cumparaturilor totale facute pe site-ul nostru depaseste 2000 de lei.

3. Platinum - Clientii din categoria „Platinum” vor primii un discount de 10% daca valoarea cumparaturilor totale facute pe site-ul nostru depaseste 4000 de lei.

Va invitam la noi pe site pentru a afla mai multe despre tigari electronice. Avem o gama variata de modele de la mai multi producatoi cunoscuti la nivel mondial. Va stam la dispozitie pentru a va consilia sa faceti alegea cea mai buna!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/sarbatoreste-ziua-mondiala-fara-tutun-2012-cu-tigara-electronica