Un nou site de jucarii

BUCURESTI - 18 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Social, Retail

Incepand cu luna Septembrie este activ un nou site de vanzari online a jucariilor si a altor articole pentru copii.

www.toypark.ro

Toypark reprezinta o platforma nou aparuta pe piata produselor pentru copii, care se adreseaza atat copiilor inca de la cele mai fragede varste, cat si parintilor. Venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama variata de produse- fie ca sunteti in cautarea cadoului potrivit pentru diverse evenimente din viata copilului dumneavoastra, fie cautati idei pentru decorarea camerei copilului sau pur si simplu copilul s-a plictisit de vechile jucarii, Toypark va ofera solutii pentru toate cerintele dumneavoastra.

Pentru siguranta copiilor dar si linistea parintilor, produsele comercializate sunt caracterizate printr-o fiabilitate ridicata, garantata de companiile producatoare, toate produsele respectand standardele UE. Toypark isi propune sa aduca bucuria in inimile copiilor si nu numai, prin desfacerea pe piata romaneasca a jucariilor produse de unele din cele mai renumite companii de profil din lume.

Speram ca, impreuna cu noi, o multine de copii sa se bucure de jucariile la care au visat parintii lor si, impreuna cu acestia, sa aiba o copilarie fericita!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/time4u/un-nou-site-de-jucarii