Cum am transformat un spatiu alb intr-un Castel Fermecat

Cluj - Napoca - 18 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, HoReCa

Ieri a avut loc inaugurarea celui mai frumos spatiu personalizat de echipa tiparo .ro. La inaugurare au participat reprezentanti mass-media si oficiali ai Administratiei publice locale Cluj, inclusiv primarul Emil Boc.

Sala de joaca decorata de Tiparo

a declarat primarul Emil Boc.

S-a creat o ambianta magica pentru copii, un decor de basm, dar cu caracter educational. Dupa masurarea spatiului, in decursul a doua saptamani s-a realizat design-ul si simularea decorului, s-au facut modificarile cerute de beneficiar, iar cand proiectul a fost votat in unanimitate s-au tiparit foliile si s-au aplicat pe suprafetele alese.

Interiorul de basm, cu usi impunatoare, printi si printese, magicieni si spiridusi a fost realizat prin aplicarea a 260 metri patrati de autocolant pe peretiii vopsiti in lavabil, pe geamuri si pe tocurile usilor. Decorand zonele cu vizibilitate ridicata, am reusit sa reproducem secvente din viata de la castel, cu printi, printese, magicieni, cercetasi, spiridusi si animale. Unul dintre cele mai reusite efecte obtinute este un design 3D creat la finalul unui coridor care iti creeaza impresia ca urmeaza sa intri intr-o lume magica. In realitate, in spatele foliilor sunt usile banale din PVC care la inceput pareau sa strice decorul. Spatiile albe care au ramas nepersonalizate au creat spatii de rezerva in jurul design-ului, evidentiindu-l.

Pentru a realiza acest proiect am folosit autocolant pentru perete, fototapet, folie pentru geamuri, tiparite in culori vesele si taiate in forme creative.

Ce au spus cei prezenti la inaugurare?

Folosim în premieră aceste desene pe pereți și suntem foarte mulțumiți. A ieșit o treabă foarte bună, la standarde europene”, a declarat primarul Emil Boc.

Conceptul grafic pentru decorarea pereților de la creșa ”Castelul fermecat” a fost conceput de o firmă privată, care a reușit să facă treabă foarte bună.” ( sursa: Stiridecluj.ro)

Un decor personalizat are avantajul adaptarii perfecte la spatiul disponibil, in culorile preferate si cu cele mai reprezentative simboluri. Pentru a discuta despre un proiect individualizat si original de décor, putem fi contactati. Raspundem rapid pe office@tiparo.ro sau la telefon 0740-134.377.

Despre Tiparo Foto

Tiparo.ro are in portofoliu lucrari de decor profesional pentru magazine, interioare de hotel & restaurant, sedii de firma sau spatii pentru copii. Elemente individuale de decor sunt disponibile in magazinul online www.tiparo.ro, in sectiunea Stcikere si Tablouri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tiparo-foto/cum-am-transformat-un-spatiu-alb-intr-un-castel-fermecat