Rohde & Schwarz Topex prezent la Conferința Internațională Ziua Comunicațiilor 2011

BUCURESTI - 25 mai 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Continuând procesul de participare la evenimentele majore de telecomunicaţii, Rohde & Schwarz Topex, se alătura și în acest an marilor jucători din domeniul Telecom la Conferința Internațională Ziua Comunicațiilor ce va avea loc pe 26 mai la hotel Crowne Plaza din București.

A 15-a ediție a Conferinței Internațională Ziua Comunicațiilor se va desfășura în acest an pe data de 26 mai la hotel Crowne Plaza din București, al cărei scop principal este să marcheze cele mai importante moment in dinamica IT&C prin tema: „Elitele din telecom în acţiune în timpul şi după criză”.

Partenerii acestui eveniment de marcă axat pe domeniul Telecom, sunt firme reprezentative globale și europene, care și-au adus o importantă contribuție în domeniu și care vin cu subiecte de interes strategic, trenduri de tehnologie și de piață, marcând prin prezentările lor o analiza pentru ceea ce urmează să apară pe piața IT&C.Intr-o manieră profesionista și la un nivel de business superior, conferința reunește reprezentanții de top din mediul de afaceri, academic, ambasade, instituții guvernamentale dar și jucători la nivel decizional, fiind un eveniment optim pentru a stabili noi contacte și parteneriate, în condițiile crizei pe care o traversam.

Începând cu data de 1 Decembrie 2010, Topex a devenit o filial a renumitei companii germane Rohde & Schwarz, schimbând numele în Rohde & Schwarz Topex.

Soluția pentru strategia Rohde & Schwarz Topex de a-și atinge obiectivele este formată din:

-capabilitatea produselor: furnizarea de tehnologii noi ce conferă caracteristici complexe

-flexibilitate și customizare: reacția prompta la solicitările clienților, oferind o soluție adaptabila pentru un anumit client

Succesul produselor și serviciilor oferite de Rohde & Schwarz Topex se bazează pe adaptabilitate reprezentată prin performanta, inovatia și eficiența cu care pot fi create, distribuite și întreținute. Flexibilitatea ridicată a ajutat compania Rohde & Schwarz Topex să îşi întărească poziţia pe piaţă şi să dezvolte o serie de produse care să răspundă cerinţelor din piaţa de telecomunicaţii.

"Participare la Ziua Comunicațiilor este o deosebită oportunitate, pentru Rohde & Schwarz Topex, de a face diferența în comunitatea participanților și de a discuta și promova beneficiile soluțiilor noastre unei audiente diverse. În același timp evenimentul este o importantă ocazie de a prezenta noua noastră imagine și de a întări angajamentul nostru pentru succesul și creșterea profitabilă a tuturor partenerilor cu care noi colaboram - a declarat domnul Constantin Dumitrescu, Director de Marketing şi Vânzări în cadrul Rohde & Schwarz Topex.

Despre TOPEX:

Rohde & Schwarz Topex SA, o subsidiară a Rohde & Schwarz, produce, integrează şi distribuie produse şi soluţii de telecomunicaţii, servicii cu valoare adăugată cu expertiză specifică în tehnologiile bazate pe IP. Compania are o experienţă de peste 20 ani în cercetarea, dezvoltarea şi producţia echipamentelor de telecomunicaţii civile şi militare.

Portofoliul său de produse include: Softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM și CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) şi sisteme de comunicaţii de voce ATC.

Laura Maricescu

laura.maricescu@topex.ro

Phone:  +40-21/4083924;

Fax: +40-21/4083909;

Despre Rohde & Schwarz Topex

Rohde & Schwarz Topex SA, o filială a companiei Rohde & Schwarz, este printre cele mai inovatoare companii europene producătoare de echipamente de telecomunicaţii, oferind o gamă largă de aplicaţii telecom. Compania are peste 20 ani de experiență în cercetarea, dezvoltarea și producţia echipamentelor de telecomunicaţii civile şi militare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/topex-sa/rohde-schwarz-topex-prezent-la-conferinta-internationala-ziua-comunicatiilor-2011