Pungi personalizate, beneficii inegalabile pentru afaceri si ambient

BUCURESTI - 17 martie 2015

Comunicat tip General in Retail

In general, comerciantii au nevoie de un furnzior permanent de pungi personalizate, pe care sa le puna la dispozitia clientilor.

Pungi personalizate, beneficii inegalabile pentru afaceri si ambient

Fara dubii, folosind pungi personalizate, odata imprimate cu mesajul potrivit, devin un element vital pentru orice magazin de imbracaminte, abc sau macelarie.

Indiferent de amploarea afacerii si de segmentul de piata pe care-l ocupa, un retailer este in primul rand interesat sa gaseasca cele mai bune solutii in masura sa-i asigure prosperitatea financiara pe termen mediu si lung.Pungile personalizate din plastic distribuite si vandute contra unor sume modice la casa, faciliteaza tocmai acest lucru. Clientii le pot utiliza pentru orice fel de cumparaturi.

Comparativ cu alte tipuri de ambalaje, pungile din polietilena le ofera tuturor o multime de avantaje, adeseori trecute cu vederea. Pentru ca de folosirea acestor pungi personalizate nu beneficiaza doar consumatorul final, ci si comerciantul.Avantajele utilizarii lor variaza de la imbunatatirea imaginii brand-ului si business-ului, pana la reducerea risipei, deoarece cumparatorii le pot recicla in cele mai neobisnuite moduri.Dar care sunt motivele pentru care operatorii economici nu trebuie sa renunte la ambalajele din plastic?

Reducerea consumului de ambalaje

Problema poluarii este una extrem de mediatizata, iar autoritatile nu renunta sa gaseasca o rezolvare. In continuu se militeaza pentru reducerea efectiva a productiei de ambalaje plastice. Insa la nivel global, acest lucru nu coincide neaparat cu diminuarea cantitatii de deseuri.

In schimb, mentinerea pe piata a producatorilor de pungi personalizate reutilizabile (precum pungile confectionate dintr-o folie mai groasa), va contribui la economisirea unor sume importante cu fabricarea, dar si cu transportul sau depozitarea.O punga de polietilena cu grosimea de minim 30-35 de microni este suficient de rezistenta incat sa mai fie refolosita nu doar la shopping, ci si in alte imprejurari (in locul sacilor de gunoi, pentru protectia hainelor in calatorii, pentru conservarea alimentelor in frigider, etc.).

Promovarea afacerilor prin pungi personalizate

Pungile reutilizabile (in special daca sunt personalizate cu insemnele particulare ale companiei, magazinului, afacerii) sensibilizeaza clientii cu privire la serviciile prestate si / sau la produsele comercializate.

Adaugarea numelui si a unui mesaj sugestiv pe sacosele de cumparaturi este considerata o tactica de marketing eficace. Totul se datoreaza posibilitatii de ”exploatare” a spatiilor libere, disponibile, ce nu implica investitii considerabile (diferentele de pret dintre variantele simple si cele personalizate sunt nesemnificative).

Succesul oricarui business se afla in stransa legatura si cu inspiratia titularului de a sti ce metoda sa aleaga pentru a-si promova imaginea si produsele pe piata. Insa referitor la folosirea pungilor de plastic personalizate, accentuarea aspectelor pozitive generate nu este posibila fara un plan de marketing bine pus la punct.

De exemplu, se recomanda aceste pungi sa fie expuse la casa. In acest fel, retailerul le faciliteaza vizibilitatea, iar consumatorul final nevoit sa-si transporte marfurile cumparate, si le poate procura mai usor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/total-gama-prod/pungi-personalizate-beneficii-inegalabile-pentru-afaceri-si-ambient