Poze Traduceri scrise

 • editura-foryou.ro

  Poza: Cele mai cunoscute carti scrise de Neale Donald Walsch, disponibile la Editura For You

 • Gala SuperBlog 2015

  Poza: Peste 2500 de articole, scrise si jurizate in competitia de blogging creativ SuperBlog 2015

 • Aventurile lui ARIK, scrise de Ioana Nicolaie si prezentate de Mihaela Radulescu

  Poza: Aventurile lui ARIK, scrise de Ioana Nicolaie si prezentate de Mihaela Radulescu

 • Copertă

  Poza: Editura Litera va publica noile cărți scrise de fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama, și de fosta primă doamnă, Michelle Obama

 • Traduceri juridice – Antares Consult

  Poza: Traduceri juridice – Antares Consult

 • servicii-traduceri.ro

  Poza: Calitatile unui birou de traduceri profesional

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul traduceri scrise.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la traduceri scrise. Pozele pe tema traduceri scrise cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul traduceri scrise, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la traduceri scrise, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la traduceri scrise.