FRUCTEXPO BY AGRIFOOD LOGISTICA, Expozitia de horticultura si logistica, 3-5 martie 2017

BUCURESTI - 26 ianuarie 2017

Comunicat tip General in Logistica/Transport, Retail, Agricultura

FructExpo - prima editie a expozitiei internationale dedicata horticulturii, dar mai ales logisticii aferente acestui domeniu, se desfasoara in perioada 3 - 5 martie 2017, la Casa Presei Libere Bucuresti.
Inovatii din horticultura, reglementarile care fac posibile intrarea unui produs romanesc in supermarketuri si pe piata europeana, solutii green in horticultura, lantul scurt de aprovizionare, marfa - depozit - transport - cateva din subiectele celor 5 evenimente conexe desfasurate pe durata celor 3 zile expozitionale.

FRUCTEXPO BY AGRIFOOD LOGISTICA, Expozitia de horticultura si logistica, 3-5 martie 2017

Comunicat de presa

FRUCTEXPO BY AGRIFOOD LOGISTICA - Salonul International dedicat Horticulturii si Logisticii agro-alimentare 3-5 martie 2017 – Casa Presei Libere

 

 

FructExpo - prima editie a expozitiei internationale dedicata horticulturii, dar mai ales logisticii aferente acestui domeniu, se desfasoara in  perioada 3 - 5 martie 2017, la Casa Presei Libere Bucuresti.

FructExpo a luat nastere din dorinta de a sprijii sectorul horticol din Romania prin facilitarea unor conexiuni dintre producatorii romani si logistica necesara desfasurarii activitatii in cele mai bune conditii.

Pentru prima data toate verigile din lungul drum al produsului de la „samanta” pana la rafturile magazinelor se vor reuni sub acelasi acoperis. Sunt asteptate nume importante din randul producatorilor si importatorilor de utilaje agricole necesare pregatirii solului si cultivarii, seminte si material saditor,  producatori de legume fructe, procesatori, distribuitori si importatori, ambalare, solutii software pentru agricultura.

 „Sprijinul si receptivitatea  de care ne bucuram din partea asociatiilor interprofesionale OIPA, ROMCONSERV, ASAT, precum si a  unor companii ca Aspeti, Expert-Agro, Agrisorg, Argreen, Netafim, LegoFruct, Pepiniera Zimnicea, Ruris, Portanope Frutta ...si lista se completeaza zilnic,  ne intaresc increderea ca evenimentul expozitional va fi unul de succes!” declara Victoria Lupu, Director eveniment.

Mai mult decat atat organizam o serie de evenimente conexe menite sa aduca in prim plan cele mai recente inovatii din horticultura, reglementarile care fac posibile intrarea unui produs romanesc in supermarketuri si pe piata europeana, solutii green in horticultura,  precum si intalniri intre producatori, transportatori si detinatorii de spatii de depozitare, astfel incat evenimentul sa fie interactiv si util cat mai multor participanti.

Denumire:                             FRUCTEXPO

Data de organizare:              3– 5 martie 2017

Locatia:                                  Casa Presei Libere Bucuresti, Romania

Categorii participante:          Material saditor, Seminte, Utilaje pentru pregatire a solului, Sisteme de irigatii, Depozitare, Procesare fructe si legume, Ambalare, Transport si Logistica, Software pentru agricultura, Adjuvanti si Fertilizatori, Cercetare si dezvoltare in horticultura si alte domenii conexe.

Organizatori:                         Distinct Image.

Persoana de contact:                       Victoria Lupu – CEO Distinct Image

Telefon:                                 0040 744 35 19 25

Despre Distinct Image SRL

To be the most trustful Romanian company that brings international expertise in creative distinct events.

We strongly want to make a difference and to create added value for our clients by providing them with distinct strategic communications advising and implementation.

We are committed to deliver communications solutions to our clients and develop a working relationship built on trust and confidence.