TravelMaker este acum membru al ETOA - European Tour Operators Association

BUCURESTI - 30 martie 2017

Comunicat tip General in Afaceri, Turism, HoReCa

Cu o experienta de peste 12 ani in furnizarea de servicii superioare pentru turistii straini care viziteaza Bucurestiul si Romania, compania TravelMaker a devenit din acest an membru al Asociatiei Tur-Operatorilor Europeni (ETOA).

TravelMaker este acum membru al ETOA - European Tour Operators Association
 Romania isi revendica treptat locul ce i se cuvine in randul destinatiilor de vacanta majore in Europa. Este absolut normal ca si noi, in calitate de profesionisti in acest domeniu, sa cautam integrarea cu organismele regionale cu scopul de a invata de la cei mai buni si de a aduce vizibilitate sporita ofertei turistice de incoming a Romaniei.

Dan Penciu - Director General

Beneficiind de o expertiza importanta in furnizarea de programe pentru turistii straini care viziteaza orasul Bucuresti si Romania, compania de turism TravelMaker s-a alaturat din acest an unei familii extinse de profesionisti in organizarea de calatorii in cadrul Asociatiei Tur-Operatorilor Europeni (ETOA).

Inca din anul 2005, TravelMaker ofera experiente turistice memorabile celor care ne viziteaza tara in cadrul itinerariilor ce se adreseaza grupurilor sau calatorilor individuali. Fie ca este vorba despre un program de o zi precum excursia "Doua Castele intr-o zi" cu plecare zilnica din Bucuresti catre castelele Peles si Bran sau programe mai complexe de vizitare a numeroaselor zone si obiective turistice apreciate de turistii straini - precum Transilvania, Maramures, Bucovina sau Delta Dunarii, TravelMaker a pus intotdeauna accent pe furnizarea de servicii prietenoase, de calitate si minutios imbinate cu ospitalitatea recunoscuta a poporului roman.

Compania pune la dispozitia clientilor sai o flota proprie de vehicule turistice de diverse dimensiuni precum si serviciile ireprosabile ale unei echipe de ghizi profesionisti ce vorbesc mai multe limbi straine de circulatie internationala.

Asociatia Tur-Operatorilor Europeni (ETOA) este o organizatie profesionala de varf in cadrul turismului european, reunind peste 800 de membri cu afaceri in turism insumand peste 12 miliarde de Euro. Asociatia ofera reprezentare la nivel european, realizeaza campanii de promovare si interconectare a industriei cu scopul promovarii Europei ca destinatia de turism numarul unu in lume.

Despre TravelMaker

TravelMaker este o companie de turism inovatoare infiinţată în 2005 în Bucureşti si cu o prezenţă puternică pe internet. Deţinem licenţă de turism de la înfiinţare şi suntem membri ANAT - Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, IRA - Incoming Romania Association, ETOA - European Tour Operators Association şi IATA - International Air Transport Association.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/travelmaker-romania/travelmaker-este-acum-membru-al-etoa-european-tour-operators-association