Poze Trei ani de parteneriat dacia

 • Trei ani de parteneriat Dacia - Clasic e fantastic

  Poza: Trei ani de parteneriat Dacia - Clasic e fantastic

 • De 10 ani, Dacia îndeamnă la lectură, în parteneriat cu Gaudeamus

  Poza: De 10 ani, Dacia îndeamnă la lectură, în parteneriat cu Gaudeamus

 • Peris si Billa: 8 ani de parteneriat!

  Poza: Peris si Billa: 8 ani de parteneriat!

 • Best Games incheie parteneriat de securitate cu F-Secure prin Infodesign Group

  Poza: Best Games incheie parteneriat de securitate cu F-Secure prin Infodesign Group

 • PRACTeam - lansare proiect

  Poza: PRACTeam - lansare proiect "Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri"

 • Conferinţa de presă - “P.O.S.I.BIL.: Parteneriatele şi Managementul PrOiectelor – Unelte în Sprijinul unei dezvoltarI duraBILe a Regiunii Nord Est”

  Poza: Conferinţa de presă - “P.O.S.I.BIL.: Parteneriatele şi Managementul PrOiectelor – Unelte în Sprijinul unei dezvoltarI duraBILe a Regiunii Nord Est”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul trei ani de parteneriat dacia.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la trei ani de parteneriat dacia. Pozele pe tema trei ani de parteneriat dacia cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul trei ani de parteneriat dacia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la trei ani de parteneriat dacia, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la trei ani de parteneriat dacia.