Accelerarea aplicatiilor cu RamSan-20

BUCURESTI - 30 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Texas Memory Systems aduce in centrul atentiei noul RamSan-20(RS-20) care asigura stocare Enterprise grade Flash pentru serverul tau. Dispune de trasatura speciala PCIe (x4) Flash storage card conceputa pentru accelerarea aplicatiilor care solicita aplicatii data buffer mai mari si mai rapide.

Accelerarea aplicatiilor cu RamSan-20

Dispunand de o conexiune rapida PCIe, RamSan-20 are o conexiune directa low-overhead catre memoria principala care elimina controlorii de disc, cablurile de disc si echipamentele de disc. Cardul RS-20 PCIe raspunde de 2-5x mai repede si are o viteza a ratei de transfer de 2-5x mai rapida decat driverele Flash disk sau controleri. Mai mult, dispune si de un set de trasaturi care includ un management Flash oriented si un sistem pe care te poti baza oricand.

Caracteristici
RamSan-20 dispune de toate caracteristicile la care te astepti de la un card de memorie Enterprise. A fost conceput pentru a atinge performante deosebite, pentru a fi de incredere si facil de utilizat.

•Un sistem de operare pe un card PCI
•Low Overhead, performante deosebite
•High IOPS, bandwidth si capacitate sporita
•2 metode de verificare/corectare
•Embedded wear-leveling PowerPC
•4 controleri Flash FPGA
•Usor si rapid de instalat
•Solicita consum minin de energie

Verificare automata a greselilor
Integritatea stocarii datelor este asigurata de utilizarea cip-urilor SLC Flash cu 2 metode independente de ECC. Fiecare cip flash are incorporate un camp de informatii ECC in cip-ul pentru verificarea initiala. Aditional, fiecare controller Flash de pe RS-20 este responsabil pentru pentru cele 20 de cip-uri Flash care sunt configurate ca RAID-5; astfel, se elimina orice eroare a cip-ului de la informatiile corupte stocate. Algoritmul Flash wear-leveling functioneaza pe sursa embedded PowerPC asigurand protectie calitativa real-time independent pe computer-ul gazda.

Specificatii pentru RamSan-20
•IOPS: Capacitate Flash Card: 450GB
Tip NAND: SLC
Block Size: 4-Kbytes
Random reads: 120,000
Random writes: 50,000
Random R/W, R-70%: 80,000
•Bandwidth: Read bandwidth: 700MB/sec
Write bandwidth: 500MB/sec
Read Latency: 80μs
•CPU: PowerPC: 333Mhz
•Life: Width 25% writes: 12 ani
•Marime: PCI-e(x4): Full size
•Sursa de alimentare: 15 watt

Despre TREND IMPORT-EXPORT

Despre Trend
Trend Import Export si-a inceput activitatea in 1991 in Bucuresti. In scurt timp de la infiintare, Trend a devenit primul partener din România al companie Hewlett Packard. Parteneriatul s-a dezvoltat
rapid datorita comunicarii eficiente si increderii reciproce, astfel incât, in 1993 firma a devenit primul distribuitor autorizat de echipamente HP din România. Ulterior activitatea companiei s-a diversificat, adaugându-se alte marci de prestigiu, precum Hitachi, Cisco, Linksys, Microsoft, Lenovo si AVG.

Adresa: Splaiul Independentei, nr.319, sector 6, Bucuresti
Telefon: 021-202.4000
Fax: 021-317.72.38
E-mail: sales@trend.ro