Universitatea Spiru Haret sărbătoreşte 26 de ani de existenţă. Performanţa şi calitatea, necesare pentru universitatea viitorului

BUCURESTI - 19 ianuarie 2017

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Social, Internet, Cursuri

Universitatea Spiru Haret aniversează 26 de ani de la înfiinţare, remarcându-se de-a lungul timpului prin profesionalism, dezvoltarea activităţilor de impact pentru mediul economic din România, precum şi implicarea în diverse programe de interes pentru comunitatea academică.

Toate acţiunile întreprinse au avut rolul de a fundamenta o universitate competitivă pe plan internaţional, care să fie capabilă să răspundă tuturor provocărilor societăţii moderne.

Rectorul Universităţii Spiru Haret, conf.univ.dr. Aurelian A. Bondrea a subliniat că instituţia de învăţământ este una a viitorului, în cadrul căreia învăţământul, ştiinţa şi cultura se vor dezvolta în spiritul valorilor naţionale şi europene.

”Universitatea Spiru Haret a promovat mereu un proces de învățământ performant, adaptat societății informaționale și nevoilor studentului din prezent, astfel încât acesta să beneficieze de o comunitate academică de elită, de suport material modern și de cadre didactice implicate.

Viziunea pe termen lung a universității este de a intensifica procesul de internaționalizare, de a crește implicarea în dezvoltarea academico-socială, culturală și artistică a comunității și de a desfășura un învățământ formativ, care să ofere absolvenților deprinderea de a-și perfecționa pregătirea de specialitate și de cultură generală. Pregătirea temeinică pentru o carieră solidă în țară sau în străinătate susținută de un corp academic de excepție reprezintă țelul nostru esențial pentru viitor. Determinarea, inovarea, calitatea sunt câteva atribute ce vor defini acțiunile noastre.La mulţi ani!”, a afirmat conf.univ.dr. Aurelian A. Bondrea.

Universitatea Spiru Haret va susţine în permanenţă, în procesul didactic, valorile esenţiale ale demnităţii umane, libertăţii de gândire şi acţiune, instruirea continuă a generaţiilor actuale şi viitoare, dar şi competenţa şi responsabilitatea actului didactic.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/universitatea-spiru-haret/universitatea-spiru-haret-sarbatoreste-26-de-ani-de-existenta-performanta-si-calitatea-necesare-pentru-universitatea-viitorului