Testul Calitatii: Valoris Center a obtinut certificarea SR EN ISO 9001:2008

BUCURESTI - 17 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Valoris Center a obtinut in data de 27.12.2009, la Bucuresti, certificarea Sistemului de Management al Calitatii conform SR EN ISO 9001:2008 Certificarea este valabila pana in luna decembrie anul 2010, si a fost eliberata de catre organismul de certificare CERTIND, in urma auditului desfasurat in luna decembrie 2009.

Aceasta atesta progresele realizate de compania Valoris Center in domeniul calitatii, atat la nivelul proceselor de management, cat si la nivel operational. Calitatea oferita si implicit satisfactia clientilor reprezinta unul din obiectivele permanente ale companiei, luand in considerare concurenta din ce in ce mai mare de pe piata de contact center din Romania.

“Scopul companiei Valoris Center S.R.L. este de a asigura furnizarea de servicii profesionale de contact center cu respectarea stricta a cerintelor pe care societatea le-a adoptat in domeniul competitivitatii si calitatii, astfel incat, in cel mai scurt timp posibil, societatea sa se impuna ca partener de afaceri de nivel national si international, recunoscut prin profesionalism si calitate a serviciilor. Principiile si elementele strategice in virtutea carora este structurata si implementata Politica in domeniul calitatii si mediului a S.C. Valoris Center S.R.L. au la baza conceptele de excelenta in afaceri si dezvoltarea durabila” a spus Cristina Man, director general Valoris Center.

“Am lucrat cu placere alaturi de echipa Valoris la implementarea unui sistem de management conform cerintelor SR EN ISO 9001:2008. Oamenii s-au familiarizat rapid cu rigorile procedurilor, instructiunilor si normelor de lucru necesare structurarii proceselor interne cerute de referentialul ales. Echipa Valoris a progresat foarte mult in aceasta perioada si si-a corectat fluxurile interne in termeni de monitorizare, evaluare si control operational. Lucrul cu echipa Valoris a fost constructiv, eficient si s-a desfasurat intr-un ritm sustinut, efortul lor concretizandu-se in obtinerea certificatului de conformitate a sistemului de managementul calitatii din partea organismului de certificare acreditat CERTIND”, a spus Iustin Ivlev, CEO, Acta Consulting & Audit, consultant in procesul de implementare SMC al Valoris Center.

Certificarea Sistemului de Management al Calitatii conform SR EN ISO 9001:2008 confirma angajamentul companiei fata de clientii sai si orientarea pe servicii de calitate.

Despre Valoris Center

Valoris este o companie in plina dezvoltare, cu experienta dovedita pe piata de contact center. Misiunea noastra este de a asigura excelenta in domeniul relatiilor cu clientii. (www.valoris.ro) Construim si dezvoltam servicii inovatoare, competitive si profesionale de Contact Center (Inbound si Outbound). Experienta dovedita, serviciile de calitate, responsabilitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre. Principala preocupare este clientul, iar rezultatele pe care le aducem sunt: optimizarea costurilor, cresterea vanzarilor, marketing de calitate, customare care, customare loyalty etc.

Pentru informatii suplimentare:
Silvia Iordache
Office: +40 21.529.99.29
E-mail: silvia.iordache@valoris.ro
www.valoris.ro

silvia.iordache@valoris.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/valoris-center/testul-calitatii-valoris-center-a-obtinut-certificarea-sr-en-iso-90012008