61.500 de felii de paine donate in primul an de la relansarea comunitatii caritabile Imparte.ro

BUCURESTI - 5 iulie 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate, ONG, Social

Astazi, 5 iulie, prima si cea mai mare comunitate caritabila din Romania - Imparte.ro, implineste un an de la relansarea in formatul actual cu mai multe facilitati atat pentru donatori, cat si pentru fundatii.

Comunitatea caritabila Imparte.ro a implinit un an de la relansarea in formatul actual

Imparte.ro a primit si cel mai frumos cadou chiar de la un membru al comunitatii, Ioana Cernat din Dambovita, care a donat in decursul acestui an nu mai putin de 1.549 de felii de paine. Imparte.ro o declara pe Ioana Donatorul Anului si ii multumeste pentru contributia sa caritabila.

Din totalul de 61.500 de felii donate, un numar de 42.300 au fost donate de catre compania Vel Pitar.

Dintre cei 15.200 de membri ai comunitatii, 2.683 de persoane au donat 19.100 felii de paine French Toast. Aceasta inseamna ca in medie o persoana doneaza intr-un an 71 de felii de paine.

Mecanismul campaniei caritabile a ramas acelasi si presupune ca orice client care a achizitionat un pachet de paine French Toast (classic, integral, graham si secara) sau French Toast Kids sa intre pe www.imparte.ro, sa introduca codul de donatie de pe ambalaj si sa directioneze donatia catre cazuri de persoane fizice sau in beneficiul uneia din cele 132 de fundatii partenere.

Fiecare cod inregistrat inseamna o felie de paine in plus pentru cineva, iar fiecare cod ignorat reprezinta practic o felie de paine aruncata.

Pe Imparte.ro se pot trimite si Felicitari Caritabile prin intermediul carora oricine poate transforma o ocazie speciala intr-un gest frumos.

Astfel, pentru fiecare felicitare trimisa unei persoane dragi, compania Vel Pitar doneaza in numele acesteia o felie de paine. Astfel, pana acum s-au trimis 3.660 felicitari caritabile catre 9.000 de destinatari.

Imparte.ro multumeste tuturor membrilor si partenerilor pentru sustinerea lor in decursul acestui an si pregateste noi facilitati care sa faca donatiile si voluntariatul online cat mai populare in Romania.

Despre Vel Pitar

Vel Pitar este liderul pietei romanesti a produselor de panificatie si un jucator important in domeniul specialitatilor de cofetarie si patiserie, biscuiti si produse de morarit. Oferta de produse se regaseste zilnic pe masa a peste 1.500.000 de consumatori, ceea ce recomanda Vel Pitar ca principalul furnizor de produse de panificatie de calitate. Actionarul majoritar al Vel Pitar SA este fondul american de investitii Broadhurst Investments Limited, administrat in Romania de New Century Holdings (NCH).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vel-pitar1/61-500-de-felii-de-paine-donate-in-primul-an-de-la-relansarea-comunitatii-caritabile-imparte-ro