Ventrust în topul companiilor de consultanţă la nivel naţional

Targu Mures - 22 octombrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Divizia de finanţări nerambursabile a companiei de servicii financiare Ventrust se află pe locul 2 la nivel naţional în cadrul unui studiu de piaţă realizat în prima parte a acestui an.

Studiul a fost realizat de către Swedish Trade Council la solicitarea companiei Volvo România.

Criteriile de evaluare a poziţiei jucătorilor în piaţa fondurilor nerambursabile au fost: cifra de afaceri, experienţa în accesarea fondurilor europene, numărul de proiecte, numărul de angajaţi şi gradul de succes al proiectelor depuse.

Ventrust deţine în acest moment o cotă de piaţă de 4% din fondurile destinate IMM-lor, cu proiecte depuse în valoare de 30 milioane de euro. Valoarea totală a proiectelor de finanţare nearmbursabilă aflate în diferite stadii de execuţie este de 250 milioane de euro.

Divizia de fonduri nerambursabile a companiei Ventrust are o experienţă de 5 ani în domeniul finanţărilor nerambursabile, 70 de angajaţi şi o reţea de 8 birouri la nivel national: Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Oradea, Piteşti, Sibiu, Bacău.

Ventrust, cu sediul central la Târgu Mureş mai desfăşoară activităţi în piaţa de capital şi cea de achiziţii&fuziuni, prin intermediul diviziilor de administrare şi investment banking.

Despre Ventrust Financing SRL

Ventrust, cu sediul central la Targu Mures, desfasoara activitati in domeniul serviciilor de investitii financiare pe piata de capital prin intermediul companiei SSIF Ventrust Investment SA si al serviciilor de consultanta pentru obtinerea finantarilor nerambursabile prin intermediul Ventrust Financing.
str. Gheorghe Doja nr. 26-30
540342 Tg.-Mureş
Tel: 0265-268.888
iulia.enachescu@ventrust.ro