Wireless LAN indoor pentru aplicatii real-time

Targu Jiu - 15 decembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Compania israeliana Extricom produce echipamente wireless pentru sectorul bussiness. Sistemul propus este format din doua componente si anume un SWITCH si un Access Point.

Noutatea sistemului il constituie faptul ca Acces point-ul este un sistem ce include unul pana la doua radiouri, fara un sistem de operare pentru management. Functia de management este preluata integral de catre SWITCH care ofera de altfel si alimentarea cu energie electrica a Access Point-urilor conectate (8 sau 24).

Access Point-ul EXRP 20 ofera 2 radiouri configurabile independent pentru a acoperi intregul spectru 'free' de 2.4 GHz si 5.4 GHz. Astfel, orice placa de retea wireless disponibila in prezent pe piata poate fi deservita de acest sistem. Aria de aplicatii este din acest motiv foarte diversificata si include sali de conferinta, locuri publice (librarii, restaurante, hoteluri), hale industriale. Access Point-ul, neavand un sistem de operare, nu este necesara reconfigurarea, setarea in vreun fel sau reboot-area lui. Intreg sistemul este controlat centralizat, de catre SWITCH, prin intermediul unei interfete WEB securizate.

Vizitati pagin de WEB a producatorului: www.extricom.com

Despre Vianet Serv SRL

Vianet Serv SRL este importator de echipamente IT/wireless. Contactati-ne pentru mai multe detalii.
Horia Chirculescu
horia.chirculescu@electrica-oltenia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vianet-serv-srl/wireless-lan-indoor-pentru-aplicatii-real-time