Poze Videotelefonie

 • Connex prezinta prima demonstratie de video-telefonie 3G din Romania In parteneriat cu Siemens si Ericsson

  Poza: Connex prezinta prima demonstratie de video-telefonie 3G din Romania In parteneriat cu Siemens si Ericsson

 • EUROVOICE: servicii de voce, fax, e-mail si videotelefonie, toate intr-un singur pachet pentru o comunicare deplina, oriunde, oricand !

  Poza: EUROVOICE: servicii de voce, fax, e-mail si videotelefonie, toate intr-un singur pachet pentru o comunicare deplina, oriunde, oricand !

 • Modulo readuce nota personala in afaceri cu solutia de comunicare si colaborare video Aastra BluStar

  Poza: Modulo readuce nota personala in afaceri cu solutia de comunicare si colaborare video Aastra BluStar

 • Abonament Necc Telecom TelGen Easy

  Poza: Necc Telecom a lansat 4GenEasy, cel mai avantajos abonament de telefonie de pe piata romaneasca

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul videotelefonie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la videotelefonie. Pozele pe tema videotelefonie cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul videotelefonie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la videotelefonie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la videotelefonie.