Kalon Garden ofera servicii de amenajari iazuri si cascade la preturi avantajoase

Cluj - Napoca - 4 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Iazurile si cascadele pot fi construite atat in locuintele individuale, in proprietatile private de la marginea orasului sau chiar din oras, acolo unde proprietarul dispune de spatiu necesar, dar si in sediile firmelor, care la fel, beneficiaza de un spatiu destul de extins.

Amenajari iazuri si cascade

Amenajari iazuri si cascade

Alegerea modelului perfect pentru amenajarea iazurilor sau cascadelor este influentata in primul rand de componenta estetica. Chiar daca materialul din care aceste elemente sunt realizate este foarte important, depinde foarte mult si felul in care arata si in care se incadreaza in contextul locuintei. Iazul sau cascada construita in gradina trebuie sa corespunda standardelor impuse de design-ul locuintei, asta daca nu cumva proprietarul isi doreste sa urmareasca doua zone distincte, total opuse.

Cum se implementeaza aceste iazuri si cascade in gradina personala? Inainte de a initia intregul proces, este nevoie de un plan foarte bine pus la punct care sa includa toate detaliile specifice unei lucrari de acest fel; in cadrul planului sunt mentionate si materialele de care este nevoie, dar si spatiul in care urmeaza sa fie realizate lucrarile pentru amenajari iazuri si cascade.

In momentul in care planul este finalizat, se trece la achizitionarea materialelor. In aceasta situatie, este bine ca proprietarii sa beneficieze de un ajutor specializat, care sa tina cont atat de partea estetica, cat mai ales de componenta tehnica si de felul in care cele doua se intrepatrund. Este important ca fiecare persoana care apeleaza la astfel de servicii sa mizeze pe materiale de calitate, astfel incat sa se asigure de faptul ca produsul finit va rezista pentru foarte mult timp si nu va fi influentat de conditii meteo nefavorabile sau alti factori externi nocivi.

Pentru a se asigura de faptul ca rezultatul este unul de succes, specialistii vor desena atent si vor masura, astfel incat sa iasa o treaba buna. Dupa finalizarea acestor masuratori, vor trece la efectuarea sapaturilor.

In momentul in care groapa este sapata si pompa pentru cascada este atasata, este nevoie ca simtul estetic sa iasa la lumina. Specialistul si proprietarul decid felul in care urmeaza sa plaseze toate pietrele care formeaza cascada. Acest proces necesita destul de mult timp, astfel ca beneficiarul nu trebuie sa se grabeasca. La urma urmei, orice lucru bine facut necesita concentrare si foarte multa munca. In acest punct, mai este nevoie doar de instalarea pompei de apa, serviciu care urmeaza sa fie efectuat de cel care instaleaza intreg sistemul.

Ideea amenajarii unui iaz si a unei cascade in curtea interioara este una dintre cele mai originale, care aduce un plus de vitalitate, dar si o doza de rafinament spatiului de locuit. Atmosfera creata este una placuta, astfel ca vor transforma gradina intr-un mediu destinat relaxarii si odihnei. Investitia nu este atat de costisitoare, mai ales daca beneficiarii apeleaza la o firma specializata, care lucreaza numai cu materiale de calitate, dar care se ingrijeste in acelasi timp si de starea financiara a celor pentru care lucreaza.

Despre Kalon Garden

Kalon Garden este compania care furnizeaza natura la tine acasa. Ofera servicii de amenajari gradini si spatii verzi, amenajari iazuri, cascade si gradini japoneze, insa se ocupa si de ingrijirea lor. Compania isi propune sa aduca omul mai aproape de natura si sa il contopeasca cu aceasta.