Pergolele – alegeri inspirate pentru anul 2017

BUCURESTI - 15 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Materialele de calitate sunt esentiale pentru a asigura un confort sporit si un rezultat estetic de impact.

Pergole TopDivers

Pergole TopDivers

Fie ca este vorba de pergole, acoperis sau orice alt timp de umbrire si protejare a terasei din fata casei, restaurant sau hotel, alegerea acestora trebuie sa fie bazata pe sfaturile oferite de expertii in domeniu.

Pergole TopDivers pentru terase

Topdivers reprezinta cea mai eficienta companie de pe piata care ofera solutii de acoperire a teraselor. Acestea pot fi retractabile sau nu, in functie de nevoile fiecarui client. Daca detinem o casa si ne dorim sa profitam de terasa indiferent de anotimpul de afara, alegerea unui acoperis adecvat ne poate spori confortul, avand posibilitatea de a-l personaliza in functie de designul casei, culorile preferate si materialul dorit.

Proprietarii de restaurante si terase sunt constienti de importanta confortului oferit clientilor, iar cei mai multi dintre acestia au inceput sa investeasca in creearea unor spatii speciale pentru fumatori, mai ales ca legea nu mai permite un spatiu acoperit, pergolelele retractabile fiind o solutie optima. Indiferent de anotimp, clientii vor fi protejati, atat de soare cat si ne conditiie meteo nefavorabile. Este destul de neplacut ca in localul deschis sa nu existe niciun fel de loc amenajat, caci succesul fiecarei afaceri se bazeaza in primul rand pe serviciile oferite.

Echipa TopDivers monteaza pergole de calitate

Acestea sunt rezistente indiferent de conditiile meteorologice, usor de folosit si fiabile, astfel incat sa beneficiem de confortul oferit de acestea pentru mai mult timp. Vara este anotimpul in care un moment de relaxare in propria gradina este de necomparat, insa lipsa unui spatiu amenjat cu umbra ne provoaca o stare de neplacere. Montajul unor sisteme de umbrire cu ajutorul pergolelor a devenit din ce in ce mai cauta de cei care isi doresc sa aiba propiul loc de liniste si detasare de cotidian.

Montajul este asigurat de cei de la TopDivers

Acest serviciu este accesibil indiferent daca este vorba despre un sistem automat sau unul manual, in functie de preferinte, dar si de buget. Un sistem automat este preferat, fiind mai usor de folosit. Pergolele pot fi atat din lemn cat si aluminiu, avand dimensiuni variabile in functie de terasa pe care se vor monta. Exista posibilitatea de a le accesoriza cu copertine retractabile sau chiar cu sticla securizata. Elementele de arhitectura ale pergolelor sunt folositoare in orice anotimp, atasandu-se de acoperisul casei sau fiind pur si simplu construite peste spatiul verde din gradina fiecaruia.

Sistemul pergolelor retractabile se bazeaza pe motoare puternice, care au rolul de a inchide sau de a deschide acoperisul, permitand aerisirea acestuia, oferind o securitate maxima si un confort sporit. Sunt capabile sa protejeze impotriva radiatiilor UV, avand sisteme de umbrire, sunt ignifuge si rezistente la ploi sau la schimbarile de atmosfera. Cele retractabile ofera posibilitatea ca pe timpul iernii sa fie stranse sau in orice perioada in care consideram ca nu mai este necesar sa le folosim.

Cu putina imaginatie, pergolele instalate pot deveni o frumoasa gradina de vara, unde ne putem bea cafeaua in diminetile racorase, devenind chiar oaza noastra de liniste si relaxare.

TopDivers raspunde prompt cerintelor clientilor cu privire la asigurarea unor materiale de calitate a pergolelor, montaj si varietatea modelelor in alegerea celei mai bune solutii pentru casa, restaurantul sau terasa fiecaruia.