Profesionalismul si accesibilitatea – criterii esentiale pentru serviciile de asistenta rutiera

Brasov - 11 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Indiferent ca este vorba despre sezonul rece sau perioada estivala, accidentele si defectiunile nu inceteaza sa apara.

Tractari auto

Tractari auto

Autoturismul nu este intotdeauna ascultator, astfel ca, exista situatii in care are nevoie de un ajutor specializat.

De aceea, toti cei care au nevoie de ajutor pot apela la serviciile de tractari auto, oferite de o companie ce asigura asistenta rutiera non stop, atat in cazul imobilizarii cauzate de diverse defectiuni de ordin tehnic, cat si in cazul accidentelor rutiere. Autospecialele sunt dotate cu toate mijloacele necesare pentru a transporta in siguranta autovehiculul si de a-l duce la destinatia aleasa de proprietar.

Asistenta rutiera este acordata pe baza furnizarii unor informatii de baza, printre care se numara locul in care se afla masina, numarul de telefon, precum si descrierea exacta a situatiei. Bineinteles, exista cazuri in care tractarile auto nu sunt realizate ca urmare a unui accident sau a unei defectiuni ci, pur si simplu, pentru transportarea autovehiculului dintr-un loc in altul.

Pentru aceste servicii, utilizatorul nu trebuie decat sa acceseze site-ul companiei si sa ceara o cotatie de pret, prin introducerea unor date generale, intre care se numara datele personale, datele de identificare a masinii, localitatea, dar si data la care doreste sa beneficieze de aceste servicii.

De ce sa apelam la o firma specializata de tractari auto?

In primul rand, legea reglementeaza tractarea si remorcarea autovehiculelor, astfel ca este mult mai dificil sa apelezi la un prieten pentru tractare, decat la o firma specializata. Legea prevede o serie de reguli privind tractarea; intre acestea, se numara detalii legate de viteza sau de cuplarea vehiculului. In cazul in care conducatorul autovehicului opteaza pentru aceasta varianta, riscul de a produce accident este foarte mare, astfel ca este mult mai simplu, rapid si eficient sa apeleze la o firma specializata de tractari auto Brasov, precum Cs Toro Sprint SRL, care sa indeplineasca cu succes orice astfel de operatiune.

Ce presupun serviciile de tractari auto?

Cei care apeleaza la aceste servicii trebuie sa stie ca incarcarea si descarcarea de pe platforma sunt operatiuni care se realizeaza intr-un mod corect, mentinand si respectand conditiile de siguranta. Autospeciala este dotata cu toate mijloacele necesare pentru ca aceasta operatiune sa fie incheiata cu succes. Tarifele de care beneficiaza clientii sunt minime, iar serviciile sunt puse la dispozitia acestora oriunde in tara.

Din fericire, programul unei asemenea companii este non stop, indiferent de momentul zilei sau de anotimp, astfel ca serviciile stau la dispozitia clientilor oricand acestia au nevoie. Firma specializata in servicii de asistenta rutiera da dovada de seriozitate si corectitudine. Orice autovehicul beneficiaza de asigurare in timpul transportului, iar conducatorul primeste asistenta telefonica pe tot parcursul desfasurarii operatiunii.

Ce presupune transportul auto?

Pe langa serviciile amintite anterior, o firma profesionista ofera si servicii de transport auto, care pot fi solicitate indiferent de locatia in care clientul se afla. Aria de acoperire cuprinde teritoriul Romaniei, dar si locatii din Europa. Transportul este folosit si pentru expozitii, dar si pentru utilajele care trebuie sa fie deplasate in puncte cheie, cum ar fi santierele. Serviciile se ofera, de asemenea, pentru motoare, scutere, snowmobile, autoturisme de epoca sau chiar ambarcatiuni.

Despre platforma remorcaribrasov.ro

Compania CS Toro Sprint SRL ofera o gama variata de servicii, la care clientii pot apela cu cea mai mare incredere. Prezinta preturi avantajoase atat pentru tractari, cat si pentru asistenta rutiera. Interventiile sunt realizate in cel mai rapid mod, indiferent de moment; acest lucru se datoreaza faptului ca programul de functionare este non stop, indiferent de zi sau anotimp.

Cel mai important aspect este acela ca firma asigura vehiculul, de orice tip, pe toata durata desfasurarii procesului. De aceea, clientul nu trebuie sa isi faca griji in legatura cu siguranta si securitatea proprietatii sale pe timpul drumului.