Rezultatele profesionale se invata la un curs extensii gene fir cu fir

BUCURESTI - 5 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Industria infrumusetarii s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, castigand increderea clientilor si autoritate prin metode din ce in ce mai inovative. In prezent, acest domeniu prezinta o solutie pentru fiecare persoana care vrea sa isi imbunatateasca aspectul.

Roxana Dumitru - make up artist

Roxana Dumitru - make up artist

Industria infrumusetarii s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, castigand increderea clientilor si autoritate prin metode din ce in ce mai inovative. In prezent, acest domeniu prezinta o solutie pentru fiecare persoana care vrea sa isi imbunatateasca aspectul.

Altfel spus, pentru orice problema exista o rezolvare, iar specialistii promit rezultate optime pentru fiecare client.

Increderea in sine este o componenta predominanta in imaginea personala, iar asta depinde foarte mult de aspectul exterior al unei persoane. De aceea, tot mai multe femei aleg sa apeleze la specialisti, care sa le cosmetizeze anumite dezavantaje.

Dintotdeauna doamnele si domnisoarele si-au dorit sa aiba gene de invidiat si au adoptat in ritualurile lor de infrumusetare diverse trucuri. Daca in urma cu ceva timp aparitia rimelului a revolutionat industria infrumusetarii si a devenit o ustensila de neinlocuit din portfardul femeii moderne, in prezent, interventiile estetice s-au transformat intr-o solutie indelungata si din ce in ce mai cautata.

Deoarece specialistii au anticipat dorinta femeilor de pretutindeni pentru un look cat mai natural, dar in acelasi timp aproape de perfectiunea normelor estetice contemporane, le-au oferit acestora solutia de a purta extensii de gene. Privirile seducatoare si genele bogate au trecut de limitele unei fantezii si au devenit o realitate de actualitate.

Cum devii Lash Master?

Tot mai multe persoane se orienteaza catre domeniul si industria infrumusetarii si apar numerosi doritori de a se specializa in oferirea unor astfel de servicii. In acest caz, initierea unui curs extensii gene fir cu fir aici este alternativa pe care foarte multi make-up artisti consacrati o ofera celor care vor sa devina cunoscatori in tainele stilizarii genelor.

Aceasta este si povestea cunoscutei si talentatei Roxana Dumitru, care s-a remarcat prin rezultate profesionale exceptionale. Absolventa a unor cursuri de machiaj in cadrul scolii Kruger-Brent Academy si certificata de scoala cu renume international Christine Valmy, Roxana s-a remarcat prin pasiunea pe care o depune in realizarea unui machiaj profesionist. Deoarece se bucura de o traiectorie profesionala de succes, isi doreste sa impartaseasca din tainele infrumusetarii cu cei care iubesc arta machiajului.

Astfel, initierea unor cursuri pentru aceasta nisa devine optiunea ideala pentru calificarea unui lash maker. Alaturi de invitatul special, Olga Lollo, cursantii pot sa isi dezvolte abilitati deja dobandite, iar cei incepatori au ocazia unui inceput de succes in acest domeniu.

Cursurile ce poarta semnatura Roxana Dumitru - make up artist sunt organizate in functie de nivelul participantilor si au atat o parte teoretica, cat si o componenta practica, in care cursantii vor experimenta tehnicile invatate pe un manechin. In a doua etapa isi vor demonstra capacitatile in lucrul cu un model real.

Materialele sunt impartite pe diverse categorii de interes, pornind de la aspecte de buna organizare sau igiena si ajungand pana la cele mai noi tehnici de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir. Este vorba despre metode clasice, dar si despre tendinte actuale prin care se adauga volum 2D, 3D sau chiar 6D. Cursurile sunt sistematizate in functie de nivelul de competenta, astfel incat cele care instruiesc la nivel de baza dureaza 3 zile, iar cele pentru pentru tehnicieni cu experienta dureaza intre 1 zi si 2 zile. Pretul unei specializari poate ajunge in functie de specificul cursului pana la 300 de euro.

In concluzie, pentru doritorii care vor sa se specializeze sau sa se perfectioneze in stilizarea extensiilor de gene fir cu fir, make up artistul Roxana Dumitru pune la dispozitie o serie de cursuri care sa ofere o deschidere catre succes in acest domeniu. Invatand de la cei mai buni profesionisti, orice persoana care impartaseste interesul pentru cosmetica poate sa isi imbunatateasca tehnicile si are acces la cunostinte si trucuri pe care doar un mentor adevarat le poate oferi.