Tigara electronica si interzicerea fumatului: deceniul New York

Arad - 2 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Farmaceutic

La sfarsitul lunii martie, orasul New York a celebrat un deceniu de cand oficialii americani au interzis fumatul in locurile publice. Perioada scursa din 2003 si pana azi confirma ca acest lucru a prevenit 10.000 de morti premature, informeaza BBC. Odata cu alternativa oferita de tigara electronica , fumatorii au tot mai multe sanse de renunta la acest obicei daunator pe care il reprezinta fumatul de tigari cu tutun.

Primarul New York, Michael Bloomberg

Michael Bloomberg

Primarul Michael Bloomberg s-a declarat multumit ca temerile oamenilor de afaceri (cum ca interdictia va afecta restaurantele, barurile si alte locuri de acest gen) s-au dovedit a fi nefondate. „Cu cat sunt mai putini locuitori ai New York-ului care fumeaza, cu atat traim cu totii mai mult.” Mediul economic nu a avut de suferit de pe urma interzicerii fumatului. Potrivit unui raport al departamentului de sanatate al municipalitatii, numarul de fumatori adulti a scazut la 15% (in 2011) de la 21,5% (2002). Totusi, spun datele statistice, fumatul ramane principala cauza a mortilor premature inregistrate in oras.

De aceea, tigara electronica ramane o masura suplimentara pe care autoritatile locale si alti factori de interes le pot promova in randul fumatorilor. Poate New York-ul sau Moscova sa interzica fumatul tigarilor in locuri publice, dar fumatorii tot vor gasi o cale de a fuma, expunandu-se in acest fel la toxinele care se regasesc in tigarile traditionale.

E-tigara ofera in schimb o cantitate considerabil mai mica de substante, mult mai sigure si mai „curate”. In prim plan sta substanta cunoscuta ca  e-lichid . Prin acesta tigarile electronice se remarca ca singura reala alternativa la fumat (plasturi, guma de mestecat). Fumatorii au posibilitatea sa stabileasca nivelul de nicotina din tigara electronica, de care organismul sau are nevoie. In acest mod, putem vorbi de un efort real pentru sanatatea fumatorilor si a celor din jur.

Despre Inkfusion

Inkfusion Studio este agentia de publicitate specializata in consultanta, strategie si creatie din Vestul Romaniei, cu un accent puternic pe proiecte din mediul online.

Inkfusion Studio ofera servicii complete ce asigura clientilor sai obtinerea de profit prin promovarea afacerii intr-un mediul de afaceri puternic concurential la nivel national sau european: de la consultanta,research, strategie, planificare pana la creatie si implementare, promovare, monitorizare si imbunatatire continua.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/webness1/tigara-electronica-si-interzicerea-fumatului-deceniul-new-york