Cedru, compania de traditie pe segmentul de tamplarie lemn stratificat, ofera 10% reducere pentru toata gama de produse

BUCURESTI - 8 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Cedru Invest Group SRL anunta oferta speciala de primavara: acordam 10% reducere pentru usi de lemn , ferestre de lemn , parchet masiv si cherestea pentru ca stim ca activitatile de renovare si constructie incep, de cele mai multe ori, o data cu venirea acestui anotimp.

10% reducere  produse

10% reducere produse

10% Reducere pentru usi de lemn: Fiecare usa de lemn realizata de noi este un unicat, si depinde de spatiul in care trebuie sa se incadreze, de stilul decorativ al intregului mediu ambiant, de cerintele de utilitate pe care trebuie sa le indeplineasca si mai ales, de preferintele clientilor nostri.

10% Reducere pentru ferestre de lemn: Din punct de vedere tehnic, realizam orice tip de fereastra, cu diverse geometrii, fie din profil de lemn stratificat simplu, profil de lemn stratificat placat cu aluminiu prin patentare sau profil de lemn stratificat placat cu bronz, cu diferite tipuri de feronerie ferestre de calitate superioara si estetica deosebita.

10% Reducere pentru parchet masiv: Va oferim parchet masiv de cea mai buna calitate, din diferite esente de lemn si intr-o varietate larga de culori si forme. Asiguram transportul si montajul in cele mai bune conditii, cu echipe specializate, pentru a mentine integre proprietatile si calitatile lemnului.

10% Reducere pentru cherestea: Detinem tehnologie de ultima generatie pentru prelucrarea adecvata a lemnului si numeroase spatii de depozitare. De aceea, cheresteaua oferita de compania noastra corespunde celor mai ridicate standarde de calitate. Oferim produse de lemn de dimensiuni standard, dar si personalizate, din diferite esente de lemn.

Despre noi

In cadrul companiei cu nume de arbore secular, Cedru, punem in evidenta frumusetea si durabilitatea lemnului pentru a aduce confortul in locuinta ta, prin realizarea tuturor tipurilor de produse de lemn stratificat de care ai nevoie.

Ne-am inceput activitatea, inca din 2001, cand am infiintat prima linie de productie la Beius. De atunci si pana in prezent, am onorat increderea clientilor nostri prin modelarea plina de iscusinta a lemnului pentru a crea acea forma unica care sa se integreze perfect in spatiul dorit, fie ca e vorba de o fereastra, usa de interior, exterior sau un foisor in spatiul verde.

In momentul actual, lemnul este fin si in detaliu prelucrat, pe o suprafata ce depaseste 11.000 mp de teren, constituita din birouri de operare, spatii de depozitare si hale de productie cu tehnologii de prelucrare de ultima generatie.

Cedru Invest Group SRL

Str. Valeriu Braniste, Nr.60, Sector 3

Bucuresti, Romania

Tel.: (+4) 021 320 60 86