WebStrategy, agentie web specializata isi lanseaza noul website

BUCURESTI - 10 decembrie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Web Strategy & Development SRL anunta lansarea noului website, pe domeniul www.webstrategy.ro ca urmare a unei ample strategii de dezvoltare a companiei prin adaugarea de servicii noi si imbunatatirea celor deja existente, precum si din dorinta de a oferi partenerilor si clientilor o viziune coerenta si integratoare asupra modului de a incepe si dezvolta cu succes o afacere pe Internet.

“combinare eficienta a mai multor canale de promovare online impreuna cu un website realizat profesional, se atinge succesul unei afaceri pe Internet, printr-o crestere a ROI si a ratelor de vanzare si conversie.”

Catalin Anghel

Noul website are la baza un design modern si prezinta in mod interactiv strategia noastra de dezvoltare si promovare site pentru a atinge succesul in mediul online prin cresterea ratelor de vanzari si conversie, strategie ce a fost implementata cu succes si a adus rezultate pozitive de crestere ROI pentru clientii si partenerii nostri.

Am prezentat strategia noastra de dezvoltare si promovare online ca un tot unitar, pentru o oferi o viziune integratoare a dezvoltarii unei afaceri pe Internet, acordand, totodata, o atentie deosebita avantajelor si beneficiilor fiecarui tip de serviciu pe care il oferim, dar si diferentiatorii serviciilor noastre in raport cu competitia existenta. Am alocat un spatiu semnificativ pentru prezentarea proiectelor pe care le-am realizat pana in prezent in zona de Portofoliu si a feedback-ului primit in zona de Testimoniale a website-ului.

Site-ul contine, totodata, si un numar semnificativ de articole de specialitate, grupate in 4 categorii: articole de (1) dezvoltare web, (2) optimizare si promovare site online, (3) email marketing si (4) SMS marketing, articole pe care le-am redactat din dorinta de a aduce un plus de cunoastere persoanelor interesate intr-un domeniu extrem de vast si complex,  asa cume este web-ul. Totodata, am lansat invitatia la dialog cu cititorii nostri prin posibilitatea de a posta comentarii la fiecare articol prezentat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/webstrategy1/webstrategy-agentie-web-specializata-isi-lanseaza-noul-website