White Image ofera servicii de email marketing casei de brokeraj X-Trade Brokers

BUCURESTI - 2 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate

White Image, si-a adaugat un nou client in portofoliu, X-TRADE Brokers, una dintre cele mai mari case de brokeraj din Europa Centrala si de Est.

Bucuresti 2 iunie 2011

 

Prin intermediul platformei White Image, XTB va gestiona mesajele fortei de vanzari si programele de informare dedicate clientilor legate de webinariile sustinute de trainingurile dedicate educarii in domeniul investitiilor financiare, despre concursurile derulate de companie sau despre evenimentele sustinute. White Image va efectua trimiterea mesajelor companiei catre clientii din Romania si din Italia, si va oferi consultanta pentru optimizarea campaniilor de email marketing. Principala misiune a X-Trade Brokers este crearea unui cadru eficient si profesionist pentru tranzactionarea pe piata valutara si pe piata de produse financiare derivate. Canalul preponderent de comunicare in vederea tranzactionarii este internetul. X-Trade Brokers nu ofera consultanta investitionala, insa doreste sa se angajeze in activitati care au ca scop cresterea gradului de familiarizare a Clientilor cu principiile de functionare a pietelor financiare.

Despre White Image Grup

Descrierea X-Trade Brokers:

X-Trade Brokers, una dintre cele mai mari casa de brokeraj din Europa Centrala si de Est, este o companie de investitii înfiinţată în Polonia, în anul 2002. In prezent, compania are sucursale in 19 tari din Europa, Asia si America Centrala, fiind autorizată şi monitorizată de instituţiile locale care reglementează pieţele de profil din fiecare tara in care isi desfasoara activitatea.Pe piata din Romania, X- Trade Brokers s-a lansat oficial în februarie 2009 şi este autorizata de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM).

Descrierea agentiei White Image

White Image este lider in solutii customizabile de email marketing, gestionand anual un volum de peste 300 milioane de emailuri. In portofoliul White Image, se regasesc cele mai mari companii din Romania: auto (Dacia, Renault, Porsche Romania), bancar/asigurari (ING, OTP Bank), consultanta/training (TMI, Ensight, Horvath&Partners), retail (Altex, MEDIA GALAXY, Flanco, Panasonic, eMAG), publisheri online (dailybusiness.ro), Quick24 farmaceutice (Farmaciile Dona), publishing (Publimedia/Ziarul Financiar, Business Magazin, ProTV Magazin, The One; Intact/Jurnalul National, Financiarul, Revista Felicia; Grupul Realitatea-Catavencu, Grupul Edipresse).