Timpul liber al profesioniștilor din industria beauty este prețios, MERO le oferă soluția de a-l gestiona eficient

BUCURESTI - 28 aprilie 2023

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Deși în teorie s-ar putea crede că cei care lucrează în domeniul înfrumusețării se bucură de timpul lor liber după terminarea programului de lucru, la fel ca și cei care lucrează la birou, practica a demonstrat că realitatea este alta.

Timp Liber

De fapt, profesionistii sunt adesea contactați de către clienți chiar și după ce au terminat programul de lucru, iar telefoanele și mesajele nu se opresc niciodată, inclusiv în timpul weekend-urilor sau în momente nepotrivite.

Un număr mare de profesioniști din industria beauty se confruntă cu această problemă din cauza faptului că există clienți care nu pot vorbi la telefon în timpul programului de lucru sau care au uitat pur și simplu să se programeze și au o nevoie urgentă de serviciile profesionistului. La început poate părea o situație neimportantă căreia nu trebuie să-i oferi prea multă atenție, dar trebuie să te gândești că fără să-ți dai seama obișnuiești clientul cu ideea că ești disponibil la ce orice oră și mai mult decât atât, această problemă este resimțită adesea chiar și în vacanță, ceea ce nu este deloc plăcut nici pentru tine, nici pentru clientul tău.

Tu ce preferi, să ignori apelurile și mesajele adică să pierzi programările, sau preferi să răspunzi mereu clienților și să nu mai ai timp liber deloc?

Din fericire, cei care lucrează în domeniul beauty nu trebuie să aleagă din cele două variante menționate mai sus. Există și a treia variantă: aplicațiile de programări online. Acestea oferă o gamă largă și diversă de caracteristici, care sunt la dispoziția atât a profesioniștilor, cât și a clienților lor, ceea ce facilitează procesul de programare.

Lansată pe piața românească încă din anul 2017, MERO este prima aplicație de management al programărilor din domeniul frumuseții, care are o impresionantă comunitate de peste 3500 de profesioniști.

-Primești programări online 24/ 7, fără ajutorul recepției

Te înscrii în comunitatea MERO, îți configurezi serviciile și orarului, astfel încât clienții pot să-și programeze online vizitele la tine, fără a mai fi nevoie să ia legătura cu tine în mod direct.

-Gestionezi programările eficient

Calendarul tău este actualizat în timp real în aplicație, astfel încât să poți fi pregătit pentru fiecare programare în parte. Calendarul este ușor de accesat, pe orice dispozitiv, cu doar câteva click-uri.

-Reduci numărul neprezentărilor și anulărilor

Pentru a-ți respecta timpul prețios, MERO trimite clienților tăi un mesaj și o notificare în aplicație cu detaliile programării lor, astfel încât aceștia să ajungă la timp la programare. Prin această metodă, se reduc semnificativ numărul de neprezentări și anulări.

Încearcă acum MERO și transformă timpul tău liber într-o realitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mero/timpul-liber-al-profesionistilor-din-industria-beauty-este-pretios-mero-le-ofera-solutia-de-a-l-gestiona-eficient