Women World - promotie lenjerie intima de Black Friday

BUCURESTI - 22 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail, Internet

Promotie la lenjerie intima, tinute outfit, accesorii, dresuri intre 30% - 60% de Black Friday la Women World magazinul tau de lenjerie intima. Promotia Black Friday este valabila in perioada 23-25.11.2012. Preturile produselor vor fi reduse intre 30% - 60%. Women World va pune la dispozitie toata gama de produse de lenjerie intima: babydoll , catsuit, ciorapi, dresuri, halate, body-uri, bodystocking, seturi de lenjerie, chilotei , nipple cover la cele mai bune preturi si numai produse originale

Iti doresti un articol de lenjerie intima de calitate la un pret incredibil? Doresti sa faci cumparaturi de acum pentru Craciun sau Mos Nicolae? Women World - magazin online de lenjerie intima participa la BLACK FRIDAY.

Pentru ca ne dorim sa facem o surpriza placuta cat mai multor clienti Black Friday se va desfasura in perioada 23.11.- 25.11.2012 (inclusiv weekend). Pretul produselor de lenjerie intima, imbracaminte, tinute outfit, cosmetice, accesorii, costume de baie va fi redus intre 30%-60%.

Pentru ca am pus inca din 2008 accentul pe calitatea serviciilor oferite clientilor, veti putea beneficia de urmatoarele extra avantaje:

- livrare gratuita pentru clienti care efectueaza plata online;

- livrarea produselor in maxim 3 ore de la inregistrarea comenzii*;

- livrare din stoc propriu (produsele disponibile pe site sunt in stocul propriu al magazinului);

- call center suplimentat pentru aceasta perioada si cu program extins;

- alte avantaje care le poti gasi doar accesand site-ul nostru www.women-world.ro

Nu va garanta cele mai mari reduceri, pentru ca nu avem cele mai mari preturi. Va garantam cele mai bune preturi la produsele si brand-urile pe care le comercializam.

Spor la Shopping!

Women World - lenjerie intima importa si distribuie intreaga gama de produse de lenjerie intima: babydoll, catsuit, sutiene , chilotei, halate, body-uri, bodystocking, ciorapi, dresuri, nipple cover, costumatii fantezii, costume de baie, corsete , seturi de lenjerie, port-jartier. Tinute outfit: pulovere, rochite, accesorii. Cosmetice marca Avon Cosmetics. Toate produsele sunt originale ambalate in cutiile de prezentare ale producatorilor din UE si SUA. Originea produselor este garantata de elementele de siguranta cu care sunt marcate de catre producatori (Holograma) cat si de faptul pentru fiecare produs comercializat in magazinul online este prezentat producatorul.

Despre PROMO VISION SRL

Women World - Magazin online de lenjerie intima de lux pentru femei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/women-world-srl/women-world-promotie-lenjerie-intima-de-black-friday