Expoziţie de ambarcaţiuni şi rulote la Romexpo

BUCURESTI - 21 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Vă invităm în perioada 22-25 martie la cea de-a 10-a ediţie a Salonului Nautic Internaţional Bucureşti – Caravan, Motorhome&Adventure, un eveniment de referinţă care se va desfăşura la Romexpo, în Pavilioanele C4-C5.

Salonul Nautic Internaţional Bucureşti – Caravan, Motorhome&Adventure

Salonul Nautic este un eveniment 100% românesc, în care toţi cei implicaţi au crezut şi au investit încă din faza de proiect. Astfel, am ajuns împreună la cea de a 10-a ediţie devenind între timp un loc în care cei pasionaţi se reîntâlnesc cu plăcere în fiecare an. Vă aşteptăm cu drag!

Ionuţ Tudose - Organizator

Expoziţia este dedicată deopotrivă persoanelor care care sunt deschise să experimenteze un alt mod de petrecere a timpului liber, celor care iubesc natura şi mişcarea, în general persoanelor active. Deşi aceste activităţi recreaţionale au fost privite mult timp ca fiind exclusiviste, am reuşit să demonstrăm pe parcursul anilor împreună cu expozanţii că ele pot fi accesibile.

Cele mai importante companii din domeniu vor fi prezente la expoziţie cu noutăţi şi promoţii atractive.

Publicul interesat de zona nautică va avea ocazia să descopere o gamă variată de ambarcaţiuni de diferite tipuri şi mărimi de provenienţă autohtonă dar şi din import, caiace, canoe precum şi motoare inboard şi outboard, plăci de surf şi windsurf , echipamente de orientare, comunicare şi control, o parte dintre ele prezentate în premieră naţională. Nu vor lipsi nici ofertele pentru cursuri de navigaţie şi scufundări sau ofertele de yacht charter!

În zona dedicată vehiculelor recreaţionale vor fi expuse rulote şi autorulote de diferite tipuri şi dimensiuni, inclusiv rulote fabricate în România, precum şi brand-uri noi ce se lansează cu ocazia evenimentului pe piaţa de profil din România!

Costul unui bilet este de 20 lei iar joi, 22 martie, toţi plătitorii de bilet vor primi cadou câte o brăţară nautică.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/world-events/expozitie-de-ambarcatiuni-si-rulote-la-romexpo1