Woxter se lanseaza in Romania!

BUCURESTI - 20 iunie 2006

Comunicat tip General in IT&C

O noua marca din domeniile IT si electronica va fi disponibila in curand pentru consumatorii romani. Romania va fi centrul de afaceri pentru Europa de Est al companiei multinationale Woxter, cu sediul central in Spania si o experienta vasta pe pietele din Europa de Vest si Asia.

Fondata in anul 1999, Woxter si-a dedicat resursele inovatiei continue, fiind una dintre primele marci care s-a implicat atat in sectorul electronicii de consum cat si in cel IT. Fiabilitatea produselor si relatia calitate-pret au sustinut filosofia Woxter, bazata pe transformarea produselor de lux in produse de larg consum, pentru ca noile tehnologii sa fie accesibile tuturor. Pablo Redondo, Director Comercial al “DMJ Informatica” (unul dintre cei mai importanti distribuitori de pe piata spaniola) declara: “Woxter a reprezentat un element esential in dezvoltarea noastra. S-a lansat in momentul in care exista o cerere pentru tehnologiile actuale dar acestea erau foarte scumpe. Woxter a avut viziunea de a oferi produse de ultima tehnologie, cu un raport calitate-pret extrem de avantajos. ”

Gama de produse disponibila pe piata romaneasca va contine:
-DVD-uri portabile, dotate cu toate accesoriile, cititoare de carduri multimedia, intrare USB, etc
-HDD-uri externe cu design ultraslim, conectare USB si capacitate de pana la 80GB (pentru 2,5”) si 320GB (pentru 3,5”)
-Pocket Divx-uri
- Sisteme PMP (Player Multimedia Portabil) cu conectari directe la TV, VGA si PC, in plus cu ecran si boxe incorporate
-Boxe, MP3-uri si DVD playere
-VDR Recorders
-Monitoare TFT cu DivX incorporat
-Antene GPS
-Sisteme de siguranta rutiera cu GPS ce avertizeaza soferii asupra radarelor fixe si mobile, punctelor de interes, scolilor si punctelor negre

Toate detaliile despre produsele Woxter, precum si articole de presa, informatii tehnice, fotografii, actualizari, ultimele nouatati le puteti gasi pe site-ul www.woxter.com. Incepand de saptamana aceasta site-ul e disponibil si in limba romana!

Despre Woxter Romania

Woxter United Corp. a fost creata in anul 1999 si este o companie lider in fabricarea de produse inovatoare din sectoarele electronica audio-video si IT . Prezenta in principalele lanturi de distributie europene (Media Markt, Carrefour, E.Leclerc, PC City, Feu Vert) dar si in magazine de specialitate si on-line, marca Woxter se lanseaza acum si pe piata din Romania.
WOXTER Romania
Str. Dr. Staicovici nr.4, sector 5, Bucuresti
Tel: 021 410 7914/18 Fax: 021 410 7934

Pentru mai multe informatii:
Simona Dumitru
Marketing

simona@woxter.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/woxter-romania/woxter-se-lanseaza-in-romania