Pastele vine in aceasta primavara cu voie buna si cantec. De cuc! Numai la e365.ro

BUCURESTI - 1 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate, Turism, HoReCa

Live site

Traditia spune ca venirea primaverii este anuntata de primul cântec al cucului. Acum poti aduce vestirea primaverii si în casa ta prin achizitionarea unui ceas cu cuc disponibil doar pe e365.ro .

cadoul ideal

Cadoul de Paste, perfect pentru casa sau birou.

Echipa e365.ro

Ceasurile cu cuc sunt fabricate din lemn si decorate manual şi au mecanism clasic de înalta precizie. Indiferent de designul ales, traditional sau modern, electronic sau clasic, ceasul cu cuc este un adevarat obiect de arta pentru casa sau biroul tau si poate fi cadoul ideal de Paste si pentru apropiatii tai.

Anton Schneider a început sa produca ceasuri cu cuc în anul 1848, în casa sa din Schonach, iar astazi afacerea familiei a ajuns la a 6-a generatie, ce creeaza în continuare ceasuri de o calitate exceptionala.

Ceasurile fabricate de Compania Trenkle Uhren GmbH pastreaza precizia si calitatea Germana atât de renumita, îmbinând tehnologia de ultima ora cu arta traditionala a lucrului manual. Design-ul distinctiv, creativitatea , spiritul de pionoerat si calitatea deosebita garanteaza succesul acestor produse "Made in Germany”.

Compania Rombach und Haas produce înca din 1894 aceste modele, recunoscute drept „calitativele ceasuri cu cuc din Padurea Neagra”. Compania si-a câstigat o reputatie excelenta pentru calitatea modelelor, creativitate si diversitate, ajungând sa comercializeze de la ceasuri cu cuc traditionale pâna la o noua linie de produse cu design contemporan. „Ceasul cu cuc este îndragit si este privit în continuare pe tot globul ca fiind un produs tipic nemtesc, însa modul de decorare este în continua schimbare, iar ceasurile traditionale nu se potrivesc întotdeauna în orice sufragerie”, relateaza Herr Ingolf Haas.

Minunatele ceasuri cu cuc sunt prezente si în România prin intermediul magazinului online www.e365.ro. Pentru mai multe modele, preturi si alte detalii necesare, puteti accesa magazinul la adresa http://www.e365.ro/ceasuri-cu-cuc/ unde va veti putea delecta, la rândul dumneavoastra, cu aceste „bucatele” de istorie.

De asemenea le puteti admira si la showroom-ul companiei ALPLAST din Bucuresti, Str. Istriei nr. 2A.

Despre ALPLAST

www.365.ro este magazinul virtual al companiei ALPLAST SRL din Bucuresti

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/www-e365-ro/pastele-vine-in-aceasta-primavara-cu-voie-buna-cu-cantec-de-cuc-numai-la-e365-ro