Promotie Gherasos Fashion, la e365.ro

BUCURESTI - 7 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, IT&C, Juridic

De acum poţi comanda online la preturi mici toate articolele din colecţia de iarnă GHERASOS accesând www. e365.ro /fashion/moda-barbati/gherasos/
Dacă eşti de acord că imaginea contează, atunci ştii că în fiecare sezon garderoba ta trebuie să beneficieze de un "update". Pentru acest sezon designerii Gherasos au creionat principalele tendinţe.
Aerul băieţesc-cool a definit multă vreme moda masculină. A venit însă timpul pentru o schimbare. Este ceea ce au arătat în prezentările lor toţi designerii. Cuvintele care definesc moda in acest sezon sunt: maturitate, virilitate, sobrietate, eleganţă, sofisticat.
Cu alte cuvinte moda masculină s-a maturizat, iar rezultatul mulţumeşte pe toată lumea: haine în care arată extraordinar atât tineri de 18 ani, cât şi bărbaţi trecuţi de 40. Avem de-a face cu o modă care nu mai este obsedată de tinereţe, ci de un look distins, sofisticat.

Gherasos@e365.ro

Gherasos@e365.ro

 Îmi place GHERASOS pentru că are exact genul de produse pentru a-mi confirma şi menţine imaginea. 

Cristian BRANCU, 'Agentul V.I.P.'

Costume şi cămăşi bărbăteşti

Colecţia Gherasos, oferă elegante costume business şi casual având materiale excepţionale, cămăşi de calitate pentru bărbaţi lucrate cu măiestrie şi cu o croială luxoasă şi la modă. Calitatea Gherasos, începe de la materialele alese, realizate în întregime din fibre naturale, atent selecţionate şi verificate. Materialele propuse pentru costume şi cămăşi bărbaţi Gherasos pot fi stofe din lână 100 % ţesute din fire de lână cu grosimi de la 120 până la 150 microni, sau lâna amestecată cu mătase, caşmir, in, sau amestecuri din lâna 80% şi vâscoză sau poliester, în funcţie de anotimp. Gherasos vă propune costume ale căror principale atuuri sunt calitatea materialelor şi eleganţă croielilor cât şi un preţ extrem de accesibil. Cămăşile bărbăteşti oferite se potrivesc oricărei ocazii, atât pentru birou, casual cât şi pentru orice ocazie festivă. Puteţi găsi cămăşi bărbăteşti începând de la măsuri foarte mici, până la măsuri excepţionale, modelele putând fi de la cămăşi uni până la cămăşi cu diverse modele în material.

Pantofi bărbăteşti

La excutia încălţămintei GHERASOS materialele folosite sunt intodeauna naturale, tălpi din piele iar pentru feţele exterioare şi interioare intototdeauna sunt folosite materiale din piele, pentru a accentua nota de elaganţă a încălţămintei

Paltoane şi haine stofă

Colecţia de iarnă 2012 "Gherasos" oferă tot ceea ce are nevoie un bărbat special, autentic, puternic şi plin de imaginaţie. Colecţia conţine o gamă largă de paltoane bărbăteşti, haine de lâna şi geci, în trend, elegante şi confortabile. Linia elaborată este clasic elegant şi clasic sport (casual) cu croieli clasice şi cambrate, ce se adresează unei categorii largi de clienţi, inclusiv persoanelor cu mărimi excepţionale. Măsurile disponibile sunt între 46 şi 62.

Va asteptam cu drag.

Despre ALPLAST

www.365.ro este magazinul virtual al companiei ALPLAST SRL din Bucuresti