CURS AUTOCAD 2D SI 3D, CLUJ, 17-23 DECEMBRIE

Cluj - Napoca - 4 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Industrie

Euro Personal SRL organizeaza in perioada 17-23 DECEMBRIE 2012 la CLUJ NAPOCA cursuri de AUTOCAD 2D si 3D. Cursul se adreseaza atat inginerilor, cat si persoanelor fara studii de specialitate si se va sustine pe doua module: AUTOCAD 2D si AUTOCAD 3D.

Euro Personal SRL va invita sa participati in perioada 17-23 DECEMBRIE  2012  la CLUJ NAPOCA  la cursul de AUTOCAD 2D si 3D.  Cursul se adreseaza atat inginerilor, cat si persoanelor fara studii de specialitate si se va sustine pe doua module: AUTOCAD 2D si AUTOCAD 3D. Aplicatiile practice e vor realiza in toate domeniile in care este necesara proiectarea: arhitectura, instalatii, mecanica, etc.

Cursul AUTOCAD 2D si 3D dureaza 60 de ore si costa 1000 de lei.

Perioada cursului va fi timp de o saptamana, cate 8 ore pe zi, iar locatia cursului va fi la Colegiul Tehnic Cluj Napoca.

Programa de curs pentru MODULUL AUTOCAD 2D este urmatoarea:-Prezentarea programului AutoCAD versiunea 2012,-Prezentarea seturilor de comenzi AutoCAD 2D, modul de introducere a datelor in program,-Crearea fisierelor sablon si a layer-elor,-Metodele de lucru în coordonate absolute, relative si polare, sisteme de coordonate,-Comenzi pentru desen în AutoCAD,-Aplicarea comenzilor de modificare a desenelor,-Scrierea si editarea obiectelor de tip text în cadrul desenelor,-Cotarea desenelor si utilizarea liniilor de pozitionare a reperelor,-Definirea si inserarea blocurilor,-Manipularea si modificarea obiectelor realizate,-Tipãrirea desenelor realizate in AutoCAD.Programa pentru MODULUL AUTOCAD 3D este urmatoarea:-Sisteme de coordonate in spatiul bidimensional si tridimensional,-Instrumente ajutatoare de desenare,-Aplicatii tridimensionale liniare,-Utilizarea filtrelor de coordonate in spatiul tridimensional,-Modelarea si editarea solidelor,•Spatiul modelului si spatiul hartiei in AutoCAD,•Crearea automata a vederilor si sectiunilor aplicatiilor realizate,•Crearea si gestionarea ansamblurilor,•Aplicatii – realizarea unei piese 3D.Abilitatile dobandite in urma parcurgerii acestui curs sunt:• realizarea de desene bidimensionale si tridimensionale, prin modelarea suprafetelor si a corpurilor solide,• realizarea simbolurilor si elementelor tipizate,• vizualizarea desenelelor, la scara si cu precizia dorita, • realizarea transferului comod al informatiilor spre sau dinspre alte produse informatice.

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati la tel. 0748-687407, euro_personal.cluj@yahoo.com, www.europersonal.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/www-europersonal-ro/curs-autocad-2d-si-3d-cluj-17-23-decembrie