CURS DE PROGRAMARE – WEB DESIGN, CONSTANTA, MAI 2013

Constanta - 11 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Educatie / Cultura, IT&C

Live site

FII PREZENT LA primele cursuri specializate pe programare – WEB design din Constanta!
Vrei sa inveti trei limbaje de programare pentru crearea de site-uri? Vrei sa inveti mici trucuri pentru optimizarea in Google? Noi iti oferim aceste cunostinte la un inalt standard calitativ. Suntem lideri de piata in formarea profesionala a adultilor si oferim publicului larg posibilitatea de a participa la cursuri pentru domenii de top pe piata muncii.

CURS DE PROGRAMARE – WEB DESIGN, CONSTANTA, MAI 2013

Euro Personal SRL organizeaza in luna MAI 2013  la CONSTANTA PRIMELE cursuri de PROGRAMARE –WEB design. In cadrul acestui curs, se predau notiuni despre:

- programare HTML,

- programare CSS, Java Script,

- SEO,

- criterii de cautare si optimizare,

- incarcarea fisierelor, postarea mesajelor, accesul la forumuri.

Durata cursului este de 60 de ore, iar pretul este de 800 lei. Cursul este predat la un inalt standard profesional, iar fiecare cursant lucreaza singur pe calculator. Numarul de locuri este limitat la 10 persoane. Programul este pe parcursul unei saptamani, de luni pana duminica, cate 8 ore pe zi.

Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele:

-          Copie dupa buletin,

-          Jumatate din taxa.

Locurile sunt limitate si se vor completa in ordinea inscrierilor.

Pentru alte detalii si inscriere va rugam sa ne contactati la tel. 0729.215.938, 0748.687.407, euro_personal.constanta@yahoo.com, www.europersonal.ro.

Despre www.europersonal.ro

Euro Personal SRL Iasi - lider pe piata ieseana de formare profesionala isi extinde activitatea in toate orasele mari din tara. Oferta noastra de cursuri cuprinde o paleta larga de programe ce pot fi consultate pe www.europersonal.ro si pe www.trainingcariere.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/www-europersonal-ro/curs-de-programare-web-design-constanta-mai-2013