Cariere X3 Studios pe Jobber.ro

Timisoara - 26 februarie 2009

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Timisoara, 26 februarie 2009 - Incepand de astazi, sectiunea de cariere a X3 Studios, poate fi accesata pe Jobber.ro: http://www.jobber.ro/x3studios

In urma colaborarii între X3 Studios si Jobber.ro, studioul de creatie a dezvoltat o sectiune de cariere proprie si personalizata pe portalul de joburi IT, Jobber.ro.

Unul dintre scopurile acestei colaborari este de a facilita si simplifica procesul de cautare si aplicare pentru posturile vacante a persoanele intersate sa lucreze la X3 Studios. Un alt avantaj il constituie faptul ca cei intersati de un post in domeniu se pot informa mult mai rapid despre companie si cerintele acesteia. Sectiunea personalizata, doreste sa aduca mai aproape de candidati spiritul si atmosfera din birourile X3 Studios.

Stefan Szakal, CEO&Creative Director la X3 Studios: „Ne bucuram ca am gasit un partener de o asemenea calitate si relevanta cum este Jobber in dezvoltarea platformei noastre de cariere. Aceasta colaborare poate sa existe doar datorita pasiunii si obiectivelor comune atat a X3 Studios cat si a Jobber.”

Filip Chereches-Tosa, CEO & Product Manager la Jobber: 'Dorinta noastra este de a ajuta companiile sa gaseasca oamenii potriviti si pe oameni sa-si gaseasca locul de munca ideal. Suntem incantati de colaborarea cu X3 Studios pentru ca avem aceleasi principii si functionam pe baza de pasiune. Astfel, X3 Studios devine primul client al acestui nou serviciu pe care Jobber il ofera.'

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/x3-studios/cariere-x3-studios-pe-jobber-ro