Global Cynergies se lanseazã pe piaţa localã

BUCURESTI - 19 mai 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Un nou jucător de talie mondialã intrã pe piaţa ospitalitãţii din România

Global Cynergies se lanseazã pe piaţa localã

Compania americanã Global Cynergies, unul dintre liderii mondiali în materie de “site selection” pentru evenimente, se lanseazã pe piaţa de ospitalitate românã. Inaugurarea va avea loc pe data de 21 mai la hotelul InterContinental. Cu aceastã ocazie, Pat Durocher, CEO şi fondator al Global Cynergies va anunţa numirea primului reprezentant al grupului în România.

Scopul Global Cynergies este acela de a gãsi cea mai bunã locaţie, la cel mai bun preţ, oriunde în lume, acum şi în România. Serviciile Global Synergies includ selecţia unei locaţii pentru eveniment, asistenţã în negocierea contractului, evaluarea şi inspectarea proprietãţii şi cunoştinţe despre produs şi destinaţie. Global Cynergies colaboreazã cu companiile care organizează întâlniri în hoteluri, staţiuni şi centre de conferinţe, în procesul de a gãsi locaţia perfectã care sã îndeplineascã toate criteriile de selecţie - mãrime, poziţionare, preţ, servicii, facilitãţi etc. - economisind astfel timp şi bani.

Global Cynergies aduce pe piaţa românã un nou model de business axat pe o abordare globalã care integrează know-how-ul local. Profesionalismul Global Cynergies înseamnã o metodologie precisã, cunoaşterea profundã a domeniului, relaţiile puternice în industria hotelierã, echipamente de ultimã orã şi o orientare pronunţatã spre calitatea serviciilor prestate.

Portofoliul de clienţi ai Global Cynergies variazã de la companii mici şi medii, agenţii de stat, grupuri religioase, asociaţii şi organizaţii non profit la companii multinaţionale şi globale. Chiar şi un eveniment de mici dimensiuni poate beneficia de experienţa şi profesionalismul Global Cynergies.

Despre Y'S Enterprise Solutions

Despre Global Cynergies

Global Cynergies şi-a consolidat poziţia în industria ospitalierã din peste 90 de ţãri pe baza unui principiu simplu: indiferent de mãrimea evenimentului, de 10 sau 1000 de invitaţi şi delegaţi, indiferent de locaţie, în cealaltã parte a oraşului sau în cealaltã parte a lumii, fiecare client beneficiazã de aceleaşi servicii performante pentru evenimente memorabile.
Scopul companiei americane este acela de a defini un standard de performanţã în domeniu şi de a atinge o cifrã de afaceri de peste 250.000.000 $ prin intermediul a 300 de consultanţi profesionişti din toatã lumea, pânã în anul 2020.

Pentru informatii suplimentare, va rog contactati:
Nicoleta Marin Paraschiv
Director National Accounts
Global Cynergies
Strada Ficusului 44A, etaj 2, Sector 1, Bucuresti
Mobile: +40 749 120 626
www.globalcynergies.com

nparaschiv@globalcynergies.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ys-enterprise-solutions/global-cynergies-se-lanseaza-pe-piata-locala