Două noi gusturi în gama SÂNGE DE TAUR

BUCURESTI - 3 septembrie 2020

Comunicat tip General in Retail

Live site

Sub brandul Sânge de Taur, cel mai vândut vin roşu dulce din România, conform Nielsen Audit Retail JJ 2020, ZAREA îşi extinde portofoliul în 2020 cu încă două gusturi noi: demidulce şi demisec îmbuteliat în sticle de 0,75L.

Sange de taur Noi gusturi

Extinderea gamei de vin roşu Sânge de Taur vine natural, motivată fiind de nevoia de diversificare a consumatorilor şi sprijinită de creşterea vânzărilor sortimentelor existente de Sânge de Taur dulce – clasicul roşu şi proaspătul şi actualul rosé. Sortimentul Sânge de Taur Rosé a crescut după preluarea ZAREA, în perioada Aug 19-Mai 20, cu 27% în volume astfel că aşteptările pentru noile gusturi sunt pe măsură. ZAREA S.A, liderul pieţei româneşti în categoria Vinuri Spumante şi unul dintre cei mai mari producători locali de băuturi alcoolice, urmăreşte, cu ajutorul brandului Sânge de Taur, să optimizeze portofoliul de produse cu rulaj ridicat, în ideea consolidării relaţiei cu distribuitorii locali şi reţelele de magazine.

__________________________________________________________

Mai multe informații pe site-ul oficial: www.zarea.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zarea/doua-noi-gusturi-in-gama-sange-de-taur