Noutati in Chirurgie Estetica Faciala la Clinica Dr.Eugen Turcu din Bucuresti. Zone Medical Estet- excelenta in chirurgie plastica si esteticaic

BUCURESTI - 19 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Cele mai moderne tehnici de rejuvenare faciala chirurgicala si nechirurgicala sunt utilizate de Dl Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica, doctor in medicina, la clinica sa de chirurgie plastica Zone Medical Estet din Bucuresti. Ultimele noutati din domeniul esteticii faciale reprezentate de revolumetria faciala tridimensionala si refacerea structurii pielii sunt asociate cu metode de ultima generatie de rejuvenare faciala prin tratamente laser Cutera ( Genesis si Titan), terapia "Vampir", blefaroplastie si corectarea nechirurgicala a cearcanelor cu Redensity II, marirea pometilor cu Regenyal Bioexpander si nu in ultimul rand tratamentul ridurilor si marirea buzelorsi marirea buzelor cu Teosyal.
Analiza detaliata a fiecarui caz in parte in momentul consultatiei permite stabilirea cu precizie a fiecarei scheme de tratament individualizat pentru fiecare pacienta. Totul se desfasoara intr-o atmosfera placuta si calda, in cabinete de consultatii si tratamente dotate conform standardelor europene. Clinica Zone Medical Estet este un centru acreditat de chirurgie plastica si estetica si dispune de facilitati si circuite moderne conform standardelor UE.
Cu o experienta de peste 20 ani in chirurgia plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, Dr.Eugen Turcu si echipa sa chirurgicala de la Clinica Zone Medical Estet realizeaza cele mai complexe interventii de chirurgie plastica si estetica la nivel facial si corporal utilizand numai materiale acreditate si utilizate in Uniunea Europeana.
Performanta, calitatea actului medical si satisfactia deplina a pacientilor reprezinta atuurile Dr.Eugen turcu si echipei sale."Frumusetea inseamna arta iar arta este modalitatea care sta la indemana chirurgului plastician pentru a crea frumusetea.Respectati naturaletea si veti obtine frumosul.." .Dr.Eugen Turcu

Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica-microchirurgie reconstructiva, doctor in Medicina

Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica-microchirurgie reconstructiva, doctor in Medicina

 Frumusetea este in ochii celui care priveste. Frumusetea este arta, iar arta de a pastra naturaletea este atuul oricarei interventii estetice de succes. 

Dr Eugen Turcu

Frumusetea inseamna arta iar arta este modalitatea care sta la indemana chirurgului plastician pentru a crea frumusetea.Respectati naturaletea si veti obtine frumosul.."  ne raspunde Dr.Eugen Turcu  cand il intrebam despre legatura dintre arta si chirurgia estetica.

In centrul de chirurgie estetica   Zone Medical Estet din Bucuresti , Dr.Eugen Turcu a introdus cele mai noi metode de reintinerire faciala ( rejuvenare faciala)  bazate pe refacerea volumului facial si regenerarea pielii imbatrinite. Revolumetria faciala tridimensionala este un concept modern  in chirurgia estetica faciala  care se bazeaza pe refacerea tridimensionala a volumului fetei prin metode chirurgicale si nechirurgicale. Recuperarea este rapida , de maxim cateva zile si implica riscuri minime pentru pacienta. Aceasta va beneficia si de cele mai  modern metode de refacere a structurii pielii prin metode de genul terapiei Vampir, tratamentului cu aminoacizi ( Jalupro), mezoterapie si tratament laser cu cea mai performanta platforma  Cutera ( tratament laser Genesis sau Titan).

Alegerea metodelor de rejuvenare faciala se face printr-o analiza detaliata a fiecarui caz in parte iar solutiile sunt individualizate pentru fiecare pacienta. Cele mai noi metode de revolumetrie faciala tridimensionala ( Regenyal Bioexpander , microlipofilling facial) sunt asociate cu alte proceduri  estetice faciale de tipul blefaroplastiei , liftingului facial chirurgical si nechirurgical ,tratamentului cearcanelor cu Redensity II , tratamentul ridurilor cu acid hialuronic si toxina botulinica ( Vistabel), marirea buzelor cu Teosyal si peeling chimic.

In clinica sa , Dr.Eugen Turcu utilizeaza cele mai performante materiale din  UE ( Regenyal Bioexpander, Teosyal, Redensity II ) precum si cel mai performant laser Cutera  pentru terapiile Genesis si Titan.

Pacientele beneficiaza de o atmosfera calda si placuta iar clinica este prevazuta cu toate circuitele functionale conform normativelor UE.  Performanta ,calitatea actului medical si satisfactia pacientelor reprezinta principalele atuuri cu care clinica Dlui Dr.Eugen Turcu se poate lauda in acest moment.

Nu exista un tratament standardizat pentru toate pacientele.Analiza fiecarui caz in parte cu toate particularitatile sale si stabilirea schemei terapeutice individualizate reprezinta cheia succesului in chirurgia estetica faciala si corporala.

Informatia este esentiala in chirurgia estetica.Schimbarea aspectului estetic , corectarea imperfectiunilor necesita interventii estetice chirurgicale si nechirurgicale(de amploare mai mica sau mai mare) ce conduc in final la satisfactia personala a pacientei.Importanta chirurgiei estetice nu mai este pusa la indoiala in prezent;in momentul in care un „handicap fizic” devine o preocupare importanta el se transforma intr-o sursa de indispozitie si am putea spune chiar o „boala”.Necesitatea chirurgiei estetice corectoare este in acest caz evidenta si pe deplin justificata.Rolul chirurgului plastician este deosebit de important in aprecierea reala a deficitului estetic si in precizarea conduitei corecte de tratament.Nu intotdeauna interventia solicitata de pacienta se suprapune peste indicatia chirurgului plastician;in aceasta situatie este necesara informarea corecta a pacientei si refuzarea efectuarii tratamentului solicitat daca acesta nu are indicatie.In acest fel se evita aparitia unui „esec”-perceput desigur de pacienta care a solicitat o procedura estetica pentru care nu are indicatie.Chirurgia estetica este considerata de  multi specialisti ca o „chirurgie a Frumusetii”; parerea personala si in acest sens sint de acord cu dr Louis Bernard care afirma ca este in primul rind o „chirurgie de corectare”.” Infrumusetarea este mai mult ocazionala” ( Dr Louis Bernard ).Intre cererea pacientei si rezultat exista o informatie clara si realista in privinta posibilitatilor de tratament si a beneficiilor reale ce pot fi asteptate.In ciuda unor rezultate obiective satisfacatoare, „ esecurile din chirurgia estetica ( percepute in acest mod de pacient ) nu au alta origine decit neintelegerea intre cererea pacientei si posibilitatile reale de interventie concretizate in rezultatul obtinut.Aceasta complicatie poate fi pe deplin evitata printr-o informare corecta asupra posibilitatilor reale ale chirurgiei estetice.Chirurgia estetica nu face miracole, nu este un furnizor de servicii la cerere, ci are drept scop ameliorarea defectelor fizice in limite strict tehnice.Cunoasterea rezultatelor la care poate spera si a metodelor cu ajutorul carora se obtin este un drept legitim al oricarui candidat ce se adreseaza specialistului de chirurgie plastica si estetica.Prin toata activitatea sa ,depasind 20 ani experienta  si a echipei  chirurgicale coordonate de Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica, doctor in Medicina , clinica Zone Medical Estet isi pastreaza renumele de centru de referinta in chirurgia plastica si estetica din Bucuresti.

Despre Zone Medical estet

Zone Medical Estet-Centru de excelenta in chirurgie plastica, chirurgie estetica si medicina estetica Bucuresti